Poziţii de sex oral în „69” care merită încercate

De Mia, pe Ultimul update Sâmbătă, 17 ianuarie 2015, 12:16
Sex

Când vine vorba de sexul oral, partenerii se satisfac pe rând şi mai rar se gândesc încă de la început să încerce prea bine cunoscuta poziţie 69. Nu este deloc plictisitoare şi în niciun caz complicată, dar cu siguranţă merită să-i dai un „twist” vieţii tale sexuale şi s-o încerci. Citeşte mai departe şi cum poţi varia poziţiile de sex oral:

69 clasic

Partenerul tău stă întins pe spate, iar tu deasupra lui, cu capul înspre picioare. Este una dintre cele mai bune poziţii pentru sex oral pentru că ambii parteneri pot fi satisfăcuţi în acelaşi timp.

69 inversat

De obicei este mai comod ca persoana mai mică de înălţime – adică femeia de cele mai multe ori – să stea deasupra. Însă puteţi sta şi invers: partenerul deasupra, iar tu dedesubt. Tu te mişti mai puţin şi stai mai confortabil, pe spate. Această poziţie se numeşte 69 inversat.

69 aplecat

Dacă simţi că poţi sta vreme de câteva minute cu capul în jos, atunci nu te opreşte nimic să încerci această poziţie. El trebuie să stea în fund, cu picioarele larg desfăcute, iar tu aplecată în faţa lui, cu posteriorul spre el. Trebuie să te apleci destul de mult cât să ajungi să îi faci sex oral. Ca să stai mai comod, îţi poţi flexa uşor genunchii.
Citeşte mai multe pe pagina următoare!
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!