O poziție de sex fierbinte pe care trebuie s-o încerci săptămâna aceasta

De Mia, pe Ultimul update Sâmbătă, 17 ianuarie 2015, 11:09
Sex

Sunteți în căutarea unei poziții noi de sex, vreți să reaprindeți pasiunea sau pur și simplu nu știți ce să mai încercați în dormitor? Avem propunerea perfectă pentru voi – o poziție de sex senzațional.

Cum stați

Pentru început, partenerul tău trebuie să se așeze în pat în genunchi, cu spatele drept sau chiar ușor înclinat pe spate. Stând cu spatele la el, te așezi și tu în genunchi, în fața lui, cu picioarele între ale lui. Apropie-te de el până sunteți lipiți unul de celălalt.
Mai departe, el te ține de talie sau șolduri, iar tu te poți ține de picioarele sale sau de posterior. Odată ce a reușit să te penetreze, tu trebuie să te miști în sus și în jos sau, cu mișcări scurte, în față și în spate. Oprește-te de câte ori simți că obosești.

De ce este o poziție bună

Din această poziție de sex, penisul său va stimula direct punctul tău G. În plus, îți poate stimula clitorisul cu degetele, pentru că ajunge foarte ușor la el și, pentru că tu faci mișcările, tu hotărăști cât de repede se termină partida de sex – te miști mai repede sau mai încet.
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!