7 moduri în care îți poți face viața sexuală mai bună

De Mia, pe Ultimul update Sâmbătă, 17 ianuarie 2015, 11:04
Sex

Dacă nu există comunicare și atunci când faceți sex, atunci viața voastră sexuală probabil nu e cât de bună ar putea fi. Vezi mai departe încă șapte moduri în care îți poți îmbunătăți viața intimă.
De fiecare dată când simți că ați ajuns într-un punct neplăcut în viața voastră sexuală, fie de vină plictiseala, monotonia sau lipsa timpului pentru voi doi, poți încerca oricare din următoarele metode ca să reveniți la normal sau să aveți o viață sexuală mai bună ca înainte.
Surprinde-l cu o partidă de sex incendiară
Exact atunci când se gândește că iar urmează să petreceți o seară liniștită în fața televizorului, surprinde-l cu cea mai sexy lenjerie intimă pe care o deții. Fie poți apărea în fața lui îmbrăcată deja așa, fie o poți pune pe sub hainele pe care le porți în casă, iar când se încing spiritele și începi să te dezbraci, va fi surprins foarte plăcut – și acesta este doar începutul!
Jucați un joc sexy
Există o grămadă de variante de jocuri sexy pentru cupluri. De la zaruri desenate cu imagini sexy sau porunci și până la un joc de genul Monopoly, însă numai și numai cu sex. Poți da o fugă până la cel mai apropiat sex-shop ca să vezi ce variante de jocuri ai ori poți comanda unul de pe Internet. Sigur vă veți distra foarte bine în doi!
Masaje erotice, pe rând
Un alt lucru pe care îl puteți face pentru o viață sexuală mai bună este să începeți ușor, cu masaje erotice. Fă-i tu unul, apoi roagă-l și pe el să îți facă masaj – și cu siguranță lucrurile nu se vor opri acolo.
Foto: Shutterstock
Citește continuarea articolului pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2