Masajul Nuru: Ce este și cum i-l poți face și tu iubitului tău

De Mia, pe Ultimul update Sâmbătă, 17 ianuarie 2015, 11:09
Sex

Masajul Nuru este un tip de masaj japonez tradițional, erotic. Află mai multe despre acest tip de masaj și cum îl poți face și tu acasă!

Ce este masajul Nuru

Acest tip de masaj nu este terapeutic, ci întotdeauna făcut în context erotic. Este un tip de masaj pentru întreg corpul, care se face cu ulei foarte alunecos, din alge marine. Cel care se relaxează stă întins pe o saltea dreaptă, în timp ce specialistul… îl masează cu corpul, alunecând pe el de la cap şi până la picioare.

Cum faci masajul Nuru la tine acasă

Înlocuieşte uleiul de alge

Poţi înlocui uleiul de alge cu unul natural, care se găseşte foarte uşor în magazinele din apropiere. Poţi folosi în schimb un ulei de cocos sau ulei de jojoba. Pe de altă parte, dacă vrei o substanţă mai groasă şi care să rămână pe piele mai mult timp – ca să nu fie nevoie să reaplici des – poţi folosi un lubrifiant pe bază de silicon.

Foloseşte un cearceaf special

Fiind vorba de un masaj corp pe corp pentru care trebuie să foloseşti cantităţi mari de ulei, cu siguranţă o să faceţi mizerie. Aşadar cumpără cel mai ieftin cearceaf pe care îl găseşti şi dedică-l masajului Nuru.
Citește continuarea pe pagina următoare!
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!