4 lucruri pe care trebuie să le ştii despre lubrifiantul tău

De Mia pe
Sex

Lubrifiantul ar trebui să facă parte din „arsenalul” oricărui cuplu cu o viaţă sexuală sănătoasă. Trebuie să-l ai atunci când vrei să-ţi condimentezi experienţele din dormitor, trebuie să-l ai atunci când eşti stresată sau pur şi simplu trebuie să-l ai. Oricum, iată ce trebuie să ştii despre acest produs:

Există patru tipuri de lubrifiant

Cele mai multe sunt compuse pe bază de apă, astfel că atunci când intră în contact cu prezervativele, nu le afectează. Acestea sunt uşor de curăţat, dar sunt absorbite de piele în timpul contactului, astfel că este nevoie să le aplici din nou. Mai există lubrifiante pe bază de ulei, ce pot fi folosite o perioadă mai lungă de timp, însă din cauza lor, prezervativele de latex se pot rupe.
Mai sunt astfel de produse pe bază de silicon, potrivite pentru a face sex în duş, pentru că lichidul nu se duce atât de uşor şi mai sunt cele făcute din ingrediente naturale, potrivite pentru cei cu pielea sensibilă.

Faci sex mai bine cu lubrifiant

Chiar dacă nu ai neapărat nevoie de lubrifiant, acesta îţi poate îmbunătăţi experienţa din pat. Acest lucru o spun şi cercetătorii de la Universitatea din Indiana, care au făcut studiul cu ajutorul a peste 2.400 de persoane.

Citeşte continuarea pe pagina următoare!

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Ce au furat CRBL și Oase la Asia Express. VIDEO exclusiv

Ce au furat CRBL și Oase la Asia Express. VIDEO exclusiv