Ce înseamnă cu adevărat sexul pe plajă

De Mia, pe Ultimul update Sâmbătă, 17 ianuarie 2015, 11:03
Sex

A venit vara și abia așteptăm să plecăm măcar un weekend la mare, să stăm la plajă, să ne relaxăm și, de ce nu, să încercăm și o aventură nouă. Sexul pe plajă a fost, este și va fi întotdeauna o aventură… dar poate nu din motivele pe care ți le-ai imagina. Cum arată, în realitate, sexul pe plajă:
Cel mai bun loc să faceți sex pe plajă
Atunci când vreți să faceți sex pe plajă, trebuie mai întâi să vă faceți un plan și, când mergeți la plajă să vânați locul cel mai bun – destul de ascuns cât să nu vă prindă trecătorii, dar destul de liber încât să simțiți adrenalina atunci când începeți partida de amor în aer liber.
Cel mai bun moment pentru sex pe plajă
Dis-de-dimineață vin toți cei care vor să prindă primele razele ale soarelui și să facă aerosoli. La prânz este mult prea cald ca să mai stați la plajă, chiar și la prânz, și încă mai sunt câteva persoane care rămân să se „prăjească”… așa că cel mai potrivit moment pentru sex pe plajă este seara, când soarele deja începe să apună și toți se grăbesc să meargă în camere pentru că apar țânțarii și se lasă răcoare. Atunci ați putea avea un moment prielnic, însă cu atenție la cei care se plimbă romantic pe malul mării.
Sex în apă, mai greu de observat
Chit că mergeți până mai departe în apă ca nu cumva să vă zărească vreun copil, fiți sigur că adulții nu vă vor scăpa din priviri. În plus, se poate observa foarte ușor atunci când cineva face sex, chiar și în apă până la gât – iar sub apă nu prea ai cum să îți ții respirația atât de mult. Discreția totală nu există nici măcar în apă…
Aveți grijă la nisip
Oricât de mare ar fi cearceaful pe care stați, ori înalte șezlongurile, și indiferent cât de mult ai încerca să ții nisipul departe de zona intimă, acesta tot vă va strica partida de sex pe plajă. Chiar și în locul perfect și cel mai bun moment, tot nu aveți cum să scăpați de nisip, iar nisipul în zona intimă nu este deloc o „aventură” plăcută. Din contră, poți avea usturimi oribile dacă îți ajunge în vagin.
Poziția cea mai bună pe plajă
Când vine vorba de sex pe plajă, nu există o poziție foarte bună, mai ales când încercați să nu ieșiți prea mult în evidență. Puteți încerca poziția „lingurițe”, dar nisipul nu este cel mai confortabil pentru mișcările pe care trebuie să le facă partenerul tău.
Preludiu pe plajă, sex în cameră
Dacă plaja nu este cel mai bun loc pentru sex, măcar poate fi un loc potrivit pentru preludiu. Săruturi rapide, atingeri jucăușe, masaj senzual cu crema de plajă – toate fac un preludiu bun pentru o partidă de sex ce va urma în camera de hotel, așa că vă puteți folosi de aceste artificii cât sunteți în vacanță.
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!