Ce fetişuri sexuale mai au vedetele

De Unica.ro, pe Ultimul update Sâmbătă, 17 ianuarie 2015, 11:23
Sex

Vedetele sunt oameni perfect normali. Dacă le iei banii şi notorietatea, nu le mai rămâne nimic deosebit, ci s-ar putea confunda foarte uşor în mulţime. Dar cum nu este cazul, publicul este doritor să afle detalii cât mai picante despre vieţile celebrităţilor. Aşadar, află-le fetişurile sexuale!

Eva Longoria

Frumoasa actriţă este mereu în control când vine vorba de cariera sa artistică. Însă atunci când este în pat, adoră ca ea să fie cea controlată. În urmă cu mai multă vreme declara deschis că îi place să fie legată cu panglici de mătase şi să fie dominată de către partenerul ei.
Ce fetişuri sexuale mai au vedetele

George Michael

Cu siguranţă ai avut şi tu ghinionul să mai dai pe stradă de anumiţi oameni care… îşi dau jos pantalonii şi încep să se masturbeze. Ei bine, dacă ai fi fost în Statele Unite, ai fi avut de două ori şansa să dai de cântăreţul George Michael. El a fost arestat ambele dăţi în parcuri, pentru că începuse să se masturbeze în public.
Ce fetişuri sexuale mai au vedetele

Angelina Jolie

Vedeta nu s-a ferit niciodată să vorbească public despre dorinţele sale. Mai ales când a avut relaţia cu Billy Bob Thornton, cei doi erau adepţi ai sado-masochismului. Mai mult, chiar obişnuiau să poarte la gât fiole cu sângele celuilalt… Asta până s-au despărţit şi Angelina a luptat în instanţă să-şi recupereze sângele, de teamă că Billy Bob o va blestema.
Ce fetişuri sexuale mai au vedetele

Hugh Jackman

Actorul care a interpretat rolul lui Wolverine din X-Men, a făcut un gest neaşteptat în timpul unei emisiuni, ceea ce i-a făcut pe toţi să creadă că este atras de femeile mai în vârstă. Nu că ar fi asta o problemă, însă el i-a dansat în poală unei cunoscute prezentatoare din Statele Unite. Apoi a spus că a făcut-o de plăcere.
Ce fetişuri sexuale mai au vedetele

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!