De ce ar fi bine să faci sex cu cel mai bun prieten

De Mia, pe Ultimul update Luni, 28 februarie 2022, 11:42
Sex

De multe ori am auzit cupluri fericite spunând că pe lângă faptul că sunt iubiţi, sunt şi cei mai buni prieteni. În plus, dacă ai deja un prieten cel mai bun şi ştii că există un foc între voi, de ce nu ai vrea să încerci mai mult de atât? Iată care sunt motivele care îţi spun că este în regulă să faci sex cu prietenul cel mai bun:

Te simţi atrasă de el

Aţi ajuns să fiţi prieteni atât de apropiaţi pentru că vă înţelegeţi bine. Poate la un moment dat el s-a simţit atras de tine, dar tu nu ai vrut să rişti să-l pierzi ca prieten, dar acum ţi-ai dat seama că şi tu eşti îndrăgostită de el. Acesta este un motiv bun să începi măcar o discuţie pe această temă şi vezi unde ajungeţi mai departe – poate deveni o relaţie de cuplu minunată.

Îţi cunoaşte deja prietenele şi familia

Vă ştiţi de mulţi ani şi deja vă cunoaşteţi foarte bine cercurile de prieteni. Oricum, de fiecare dată când cunoşti un bărbat nou şi începeţi o relaţie, poate fi stresant să îl aduci în cercul de prieteni, să-i faci cunoştinţă cu toată lumea sperând să se înţeleagă cu toţii. Aşa, când e vorba de prietenul cel mai bun, nu mai este nevoie să treci prin astfel de momente. La fel şi în cazul părinţilor.

Vă ştiţi deja destul de bine

Având în vedere că sunteţi atât de apropiaţi, vă cunoaşteţi trecuturile, şi chiar ştiţi ce vă place cel mai mult în pat. Dacă vorbiţi despre aceste lucruri, probabil are o idee destul de clară despre ceea ce îţi doreşti de la un bărbat, atât în pat, cât şi restul aspectelor unei relaţii de cuplu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!