Cum îţi dai seama dacă ţi-ar plăcea să faci sex anal?

De Unica.ro pe
Sex

Sexul anal este încă un subiect tabu în România, despre care oricând se vrea mai multă informaţie. Menţinând o părere obiectivă, iată cum îţi poţi da seama dacă ţi-ar plăcea sau nu să încerci sexul anal.
Ce înseamnă normal

Deşi în viaţa sexuală fiecare cuplu în parte stabileşte ce înseamnă normal, anormal, puţin sau mult, un lucru este clar: sexul anal se transformă în dereglare comportamentală atunci când are loc în urma violenţei, bruscării sau se repetă obsesiv, traumatizând partenera. În rest, fiecare este liber să experimenteze orice îşi doreşte în limitele dormitorului propriu.
Sex anal?! Scan-da-los!

Nu ai de unde să ştii de la început dacă îţi va plăcea sexul anal, tot aşa cum nu poţi spune dacă îţi va plăcea sexul oral până nu încerci. Unii sunt amatori de provocări, de orice natură ar fi ele, în timp ce alţii preferă să fie puţin mai conservatori, mai puţin dispuşi să facă compromisuri sau să renunţe la ideile lor.
 
Ar trebui să ai deja ceva experienţă sexuală

Dacă vrei să faci sex anal cu iubitul tău, este mult mai bine ca înainte să îţi cunoşti foarte bine propriul corp, să ai cunoştinţe solide despre a face sex şi ce îţi place cel mai mult şi să îţi cunoşti destul de bine partenerul, cu tot cu trecutul lui sexual.

Sexul anal este recomandat să fie încercat după ce acumulaţi mai multă experienţă de viaţă sexuală, când cei doi parteneri au învăţat cum se obţine relaxarea, plăcerea şi orgasmul şi consideră că între ei nu mai există bariere de gândire, iar sexul vaginal şi oral nu mai sunt două necunoscute în cuplul lor.

Citeşte mai multe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Andreea Antonescu a oferit mai multe detalii despre divorț

Andreea Antonescu a oferit mai multe detalii despre divorț