Cum își dă seama că mimezi orgasmul

De Mia, pe Ultimul update Sâmbătă, 17 ianuarie 2015, 11:05
Sex

O femeie își mimează orgasmul atunci când vrea ca partenerul ei să se simtă bine – de cele mai multe ori – sau pur și simplu când vrea ca partida de sex să se termine mai repede. Oricare ar fi motivul, el își poate da seama imediat că te-ai prefăcut. Uite cum:
Se vede în ochii tăi
Atunci când ajungi la orgasm în mod normal, pupilele tale se dilată și, mai mult de atât, nu te mai poți concentra asupra unui singur punct. Așa că dacă el observă că te uiți fix la el, își va da seama că de fapt nu ai avut un orgasm, ci doar l-ai mimat.
Cum îți miști corpul
Atunci când ajungi la orgasm, toți mușchii tăi se încordează și apoi se relaxează cu totul. Dacă încerci să faci aceleași mișcări și când mimezi orgasmul, își va da seama că de fapt te prefaci, pentru că nu sunt reacții naturale ale organismului tău. Nu ar trebui să îți faci griji că nu ajungi la orgasm în timpul unei partide de sex – nu orgasmul trebuie să fie centrul atenției tale, ci cum te simți și ce faci până ajungi acolo.
Ce scoți pe gură
„Mulțumită” industriei pentru adulți, femeile simt că ar trebui să țipe în timpul partidelor de sex, nu cumva bărbații să creadă că nu sunt destul de buni în pat. Cu toate acestea, dacă tu începi să țipi, să urli și să strigi cât de bine te simți, pe lângă faptul că vei strica toată atmosfera, el își va da seama că de fapt mimezi toată plăcerea pe care o simți. Când ajungi la orgasm nu mai ești atentă la ce zici, ci mai degrabă scoți sunete neinteligibile.
Ce simte el
În timpul orgasmului real, pereții vaginali se contractă de mai multe ori la rând, iar partenerul tău poate simți acest lucru foarte bine. Și există și o diferență între contracțiile naturale, cauzate de orgasm, și cele pe care le faci tu intenționat, ca să mimezi orgasmul.
Și inima te dă de gol
Când o partidă de sex este cu adevărat bună și chiar ai avut un orgasm, inima ta ar trebui să bată mai repede, astfel sângele ajunge în cantități mai mari și mai repede în zone vizibile – pe piept, pe față – și respiri mai repede. El își va da seama că nu ai avut un orgasm cu adevărat, ci doar l-ai mimat, că nu ai pielea mai roșie, că nu respiri mai repede și că imediat după finalul partidei îți concentrezi atenția asupra altui lucru – de exemplu, îți verifici telefonul sau te duci să faci duș.
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!