Cea mai bună poziție de sex înainte de menstruație

De Mia, pe Ultimul update Sâmbătă, 17 ianuarie 2015, 11:06
Sex

Multe femei au deja crampe menstruale cu câteva zile înaintea de venirea menstruației propriu-zise. Însă asta nu ar trebui să împiedice satisfacția sexuală, ba chiar sexul ar putea domoli durerile simțite. Vezi și tu care este cea mai bună poziție pentru sex înainte de menstruație!
Aveți nevoie de o poziție care să nu pună presiune pe tine, mai ales dacă nu te simți prea bine. În plus, cum cervixul se află acum mai jos decât în perioada de ovulație, penetrarea nu trebuie să fie foarte adâncă, altfel ar putea fi dureroasă pentru tine. Însumând toate acestea, cea mai bună poziție de sex înainte de menstruație este „Lingura”:
Vă întindeți amândoi în pat, pe o parte. Tu stai cu spatele la el, iar el te va penetra din această poziție. Te poate ține în brațe și poate să-ți mângâie sânii – dar dacă te dor, așa cum se poate întâmpla înainte de menstră, poate să te țină de mijloc sau de coapse ori îți poate stimula clitorisul cu degetele.
Cea mai bună poziție de sex înainte de menstruație
Tu nu trebuie să te miști prea mult, ci el face toate mișcările în acest caz. Tu poți sta fie cu corpul lipit de al lui, fie aplecată în față, însă asta ar însemna și o penetrare mai adâncă. Îl poți incita ținându-l de fund și trăgându-l mai mult spre tine, mai ales când partida se apropie de final – pentru el.
Foto 1: Shutterstock
Foto 2: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!