Sex violent: de încercat sau de evitat?

De Stela Moisescu pe

Sexul violent, în care plăcerea este obţinută prin stimuli dureroşi, este o formă controversată de satisfacere sexuală în cuplu. Adesea ea este ascunsă de ochii lumii.
Cum să-i povesteşti prietenei tale că îţi place să fii trasă de păr în timpul sexului sau că jucăria voastră preferată în pat este biciul?

Dacă ai remarcat că te incită faptul că iubitul tău te bruschează uşor în pat, află că plăcerea este normală până la o anumită limită.

Sex violent: fetiş sau picanterie

Mulţi consideră că plăcerea derivată din durere este un fetiş. Pentru a exclude varianta aceasta este important să vezi cât de departe ai merge în privinţa stimulilor dureroşi. Vrei de fiecare dată mai mult şi nu eşti satisfăcută decât în cazul partidelor de sex violente? Atunci sexul violent este pentru tine un teren minat şi se poate vorbi de el ca de un fetiş.

Sexul violent nu este fetiş dacă ai trasate clar în minte limitele până unde eşti dispusă să mergi şi consideri că puţină durere condimentează sexul, dar fără să fie indispensabilă satisfacţiei sexuale, arată askdanandjennifer.com.

De ce ne atrage sexul violent?

Orice femeie care practică acest tip de sex îţi va spune că limita dintre durere şi plăcere este foarte fină şi că cele două se întrepătrund în aşa manieră că uiţi de orice este în jurul tău. Atunci când partenerul te bruschează uşor în timpul sexului, mintea nu-ţi mai zboară în altă parte aşa cum se întâmplă uneori în timpul sexului.

Dacă-l practici cu un partener de încredere, nu ai un sentiment de teamă sau spaimă că vei păţi ceva sau că cel de lângă tine te va răni şi nu se va opri la timp. Nu durerea fizică primează! De fapt, multe femei preferă atitudinea dominatoare a partenerului gesturilor care să provoace o durere fizică reală. Plăcerea derivă din intensitatea psihologică a momentului.

Această intensitate nu aduce reacţii doar în plan mental. Atunci când psihicul este exaltat de stimularea violentă, tot corpul reacţionează: te exciţi, te lubrifiezi şi te pregăteşti pentru actul sexual.

Femeile care găsesc astfel plăcerea în sexul violent spun că în timpul partidei de sex îşi permit să scape frâiele din mâini şi să accepte faptul că nu pot controla totul. Aşa că văd acest gen de sex ca pe o terapie, ca pe o reîncărcare a bateriilor.

De ce nu ne atrage sexul violent?

În primul rând, nu ne atrage durerea. Totuşi acest tip de sex poate fi simulat, astfel încât să existe doar atitudinea dominatoare şi o durere mimată.

În alte cazuri chiar aceasta este problema – supunerea în faţa bărbatului. Unele femei consideră că dacă recunosc că adoră puţină violenţă în timpul sexului, e ca şi cum ar îngădui violenţa asupra femeii, în general, arată yourtango.com.

Un alt motiv pentru care nu ne atrage sexul violent ţine de partenerul cu care îl încercăm. Adesea, mulţi bărbaţi consideră că puţină violenţă în pat este binevenită şi comit anumite gesturi fără să-şi consulte mai întâi iubita.

Tocmai de aceea, femeile care găsesc plăcere în sexul mai dur spun că preferă să experimenteze alături de un bărbat tandru şi atent în viaţa de zi cu zi, nu alături de unul care ar profita de ocazie ca să-şi demontreze supremaţia în faţa femeilor.

Ce este de reţinut? Nu orice femeie adoră sexul violent, dar merită să încerci o dată câteva gesturi mai dure în timpul sexului. Multe dintre femei susţin că nici nu aveau ideea că pot simţi astfel plăcere, decât puse în faţa faptului împlinit.

Poţi începe cu tehnici precum spanking sau dirty talk, pentru a testa ceea ce simţi. Asigură-te că experimentezi alături de un bărbat în care ai deplină încredere şi care îţi respectă limitele.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro