Viaţa sexuală, influenţată de grupa sanguină. Ce spune cea a iubitului tău?

De Sandra S. pe

Aşa cum foarte mulţi oameni se ghidează în viaţă după semnul astrologic – zodie – în est, mai exact în insulele nipone, oamenii consideră grupa sanguină ca fiind un indicativ al personalităţii. Ba chiar, grupa a devenit atât de importantă încât japonezii au început să o treacă şi pe site-urile de socializare şi discută despre ea şi la unele joburi.
Nu există o demonstraţie ştiinţifică ce arată cu exactitate influenţa grupei sanguine asupra personalitaţii – însă nici astrologia nu a fost chiar dovedită de oamenii de ştiinţă. Totuşi, câteodată horoscopul se “potriveşte”. Vezi ce ar putea spune despre viaţa sexuală a iubitului tău!

Grupa A

Potrivit japonezilor care au stat să analizeze şi să adune informaţii, bărbaţii care au grupa sanguină A sunt îndrăgostiţi sincer, îşi arată emoţiile şi au tendinţa să fie fideli partenerelor lor. Cu toate acestea, bărbaţilor cu grupa A le vine destul de greu să-şi exprime sentimentele faţă de persoana iubită şi uneori sunt ezitanţi când vor să intre în vorbă cu o femeie. Se îndrăgostesc rareori la prima vedere, dar pe parcursul relaţiei ajung să aibă sentimente puternice. Încă o veste bună – se axează mai mult pe satisfacerea partenerei şi mai puţin pe plăcerea proprie când vine vorba de sex, iar după primele partide nu îşi pierd interesul. Din păcate pentru unii, însă, asociază sexul cu măritişul şi în unele cazuri nefericite ajung să ceară în căsătorie femei pe care nu le iubesc, dar cu care se simt foarte bine între cearceafuri.

Grupa B

Bărbaţii cu această grupă de sânge sunt adesea oneşti cu femeile din viaţa lor. Se simt atraşi de cele cu personalităţi puternice, neconvenţionale. Femeile din Japonia se feresc, în general, de bărbaţii cu această grupă sanguină pentru că şi-au făcut un nume de “fustangii”. Mai exact, nu bat în retragere de la nicio posibilă aventură sexuală, chiar dacă aceasta le pune în pericol relaţia de cuplu sau chiar îi pune punct. Barbaţii cu grupa B adoră drama şi scandalosul din vieţile lor şi pot separa foarte uşor sexul de iubire, fiindu-le foarte uşor să întreţină relaţii pur fizice.
Citeşte continuarea articolului pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2