Sex tantric: avantaje, tehnici şi orgasm

De Stela Moisescu, pe Ultimul update Joi, 01 iunie 2017, 16:12

Sexul tantric este o formă lentă şi senzuală de sex, prin care experimentezi o plăcere intensă şi creezi o legătură intimă profundă cu iubitul tău. Practicile tantrice pun accentul…

… pe energia sexuală care ne afectează trupul, mintea si sufletul, dar şi dinamica în cuplu.

40% din energia pe care o primim din apă, hrană, aer şi lumina solară participă la formarea energiei sexuale. Aceasta ajută mai apoi la producerea de spermatozoizi, în cazul bărbaţilor şi de ovule, la femei.

Avantajele sexului tantric

Te-ai întrebat de ce iubitul tău devine tot mai iritat dacă nu face sex, iar tu eşti nervoasă înainte să se instaleze menstruaţia? Ei bine, motivul constă în faptul că bărbaţii îşi eliberează energia sexuală prin ejaculare, în timp ce tu o eliberezi în fiecare lună, în timpul menstruaţiei.

În acest ciclu instinctiv al energiei sexuale, tindem să ne „descărcăm” cu partide de sex bazate pe fizic, ingnorând complet sexualitatea emoţională şi spirituală. Astfel, creem blocaje în intimitatea de cuplu.

Sexul tantric presupune creşterea în intensitate a energiei sexuale, fluxul energiei de la un partener la altul şi eliberarea ei. Rezultatul? Veţi experimenta o conexiune profundă sexuală şi veţi trăi un orgasm intens în care plăcerea radiază de la zonele genitale către extremităţile corpului.

Plăcerea nu este pur fizică. Orgasmul tantric reprezintă climaxul uniirii fizice, emoţionale şi spirituale cu iubitul tău. Astfel, elimini blocajele din intimitatea de cuplu de care îţi spuneam, iar relaţia înfloreşte pe toate planurile, nu doar sexual.

Orgasmul tantric

Senzaţiile din timpul orgasmului reprezintă energia sexuală care vibrează şi stimulează terminaţiile nervoase. Tehnicile sexului tantric te ajută să strângi tot mai multă energie sexuală şi să stimulezi mai apoi terminaţiile nervoase din tot corpul, nu doar din zona genitală. Acest lucru este posibil datorită eliminării blocajelor prin unirea totală cu partenerul de cuplu.

Şi tu te poţi conecta într-o aşa manieră în pat cu partenerul de cuplu. Nu ai nevoie decât de tehnicile potrivite, prin care să experimentezi plăcerile nebănuite ale sexului tantric.

Citeşte în continuare despre tehnicile sexului tantric!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!