Sex: top 3 cele mai excitante poziţii pentru femei

De Amelia Matei, pe Ultimul update Joi, 01 iunie 2017, 14:44

Încearcă diseară una din aceste trei poziţii pentru un orgasm intens garantat!

Foarfeca

Această poziţie îţi permite să controlezi adâncimea şi unghiul penetrării, dar şi să-ţi stimulezi clitorisul. El se aşază pe spate cu genunchii îndoiţi. Tu îl încaleci, cu un picior în exteriorul şoldului lui şi cu celălalt picior între pciiorele lui. De aici încolo, totul depinde doar de tine.
Pe lângă faptul că penisul lui îţi stimulează punctul G, ca în orice poziţi cu femeia deasupra, drecarea cu zona lui pubiană îţi stimulează şi clitorisul, reţeta garantată pentru un orgasm intens şi rapid.

În picioare

Nu toate cuplurile pot să încerce această poziţie, dar dacă sunteţi printre norocoşi, merită să-i daţi o şansă. Este excitantă inclusiv la nivel mental pentru că se adresează dorinţei tale de a avea un bărbat puternic. În plus, poziţia vă forţează să vă îmbrăţişaţi mai strâns ca niciodată.
Despre ce e vorba? Simplu: el stă în picioare şi te penetrează, fie susţinându-ţi întreaga greutate cu braţele, fie sprijinindu-te cu spatele de un perete.

Tu jos, el în picioare

Dacă nu vă iese poziţia de mai sus, încercaţi una mai uşoară: tu te aşezi ci picioarele desfăcute pe o masă, un birou sau orice altă suprafaţa care ajunge până la talia lui. El stă în picioare între picioarele tale şi te penetrează. Poziţia permite o penetrare foarte adâncă, mai ales dacă reuşeşti să depărtezi picioarele suficient de mult. În plus, vă puteţi îmbrăţişa şi mângâia în voie.
Foto: Thinkstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!