Sex: Oferă-i un orgasm de neuitat prin stimulare manuală

De Amelia Matei, pe

Stimularea manuală a penisului poate fi la fel de excitantă pentru iubitul tău ca şi cea orală. Trebuie doar să cunoşti tehnicile potrivite şi îi vei oferi un orgasm de neuitat cu efort minim din partea ta.
Încearcă aceste mişcări chiar diseară şi urmăreşte-i reacţiile. Nu uita să ţii lângă tine o sticluţă de lubrifiant.

1. Masajul glandului

Glandul, capul penisului, este zona cea mai sensibilă. Ţine penisul între mâinile tale şi şi foloseşte-ţi degetele mari pentru a-i masa uşor glandul. Alternează diverse tipuri de mişcări – circulare şi lungi, atingeri scurte, etc – şi vezi ce îi place mai mult.

2. Nu uita de testicule

În timp ce cu o mână de ocupi de penisul lui, cu cealaltă mână răsfaţă-i testiculele. Poţi să tragi de ele cu blâdeţe, să le masezi uşor ţinându-le în mână, etc. Nu uita să fii blândă pentru că orice mişcare mai bruscă îi poate produce durere.

3. Răsuceşte!

Pune o palmă bine unsă cu lubrifiant pe gland şi răsuceşte într-o parte şi în alta, ca şi cum ai stoarce o lămâie.

4. Joacă-te cu prepuţul

Acea piele care acoperă penisul în stare flască este şi ea destul de sensibilă. Încearcă să o masezi, să tragi uşor de ea, să o răsuceşti pentru a-i crea o varietate de senzaţii noi. Urmăreşte-i reacţiile pentru a vedea ce mişcări îi plac iubitului tău.

5. Palmele întinse

Ţine palmele întinse de o parte şi de alta a penisului, ca şi cum ai aplauda. Din această poziţie încearcă orice mişcare îţi trece prin cap. Mişcă palmele în sus şi în jos sau răsuceşte penisul între ele.

6. Stimulează-i punctul G masculin

În timp ce îi stimulezi penisul cu o mână, cu cealaltă mână masează-i punctul G, situat în zona perineală, între penis şi anus. Foloseşte un deget bine lubrifiat şi apasă uşor. Această tehnică îl va aduce rapid la orgasm.
Foto: Thinkstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!