Sex oral, plăcerea lui, dar şi a ta

De Stela Moisescu, pe

Tu ce simţi când îi faci iubitului tău sex oral? Dacă nu simţi plăcere, e cazul să corectezi acest lucru, pentru că nici nu ştii ce pierzi. Unele femei se excită atât de tare în timpul..
unei partide de sex oral încât au orgasm.Ei bine, şi tu poţi experimenta acest lucru dacă renunţi la anumite stereotipuri şi înveţi tehnicile de satisfacere potrivite, atât pentru tine cât şi pentru partenerul tău.

Ideile greşite despre sexul oral alungă plăcerea

În primul rând, sexul oral nu este o obligaţie şi nici un mijloc de a obţine ceva. Sexul oral este făcut de unele femei în stil mercantil: îi fac lui doar ca să îmi facă şi el mie.

O altă idee eronată este aceea că sexul oral înseamnă plăcere cu rândul.

Nu în ultimul rând,unele cupluri consideră sexul oral doar un mijloc pentru a se simţi bine în timpul partidei de sex.

Ei bine, toate aceste idei nu te vor ajuta să găseşti Tu plăcerea în a-i face iubitului tău sex oral.

Analizează ce-ţi trece prin cap în timp ce îl satisfaci. Pentru a te simţi şi tu bine, tratează sexul oral ca pe un fel principal, nu ca pe un aperitiv.

Sex oral: tehnici pentru satisfacerea lui, dar şi a ta

Plăcerea în a-i face lui sex oral o poţi obţine dacă înveţi tehnicile potrivite, cele care să-l satisfacă pe el, dar care să-ţi asigure şi ţie anumite condiţii de confort şi excitare.

Nu-ţi fie teamă că vei reduce din plăcerea iubitului. Cărui bărbat nu i-ar plăcea ca iubita lui să fie foarte aproape de climax chiar în timpul partidei de sex oral?

Ia o pauză din când în când

Iată problema cu care se confruntă majoritatea femeilor: muşchii faciali încep să obosească şi se poate încleşta maxilarul. În astfel de situaţii e indicat să iei o pauză. Cuprinde-i doar capul penisului cu buzele şi joacă-te gentil cu limba sau înlocuieşte stimularea orală cu cea manuală.

Adu fantezia în partida de sex oral

Dacă îţi place să fii dominată roagă-l sa te ţină de păr sau să-ţi vorbească murdar. Dacă, dimpotrivă, preferi să fii tu cea care deţine controlul, leagă-l şi tachinează-l, nu-i oferi totul dintr-odată. Toate aceste tehnici îţi sporesc şi ţie plăcerea din timpul actului.

În loc să te concentrezi pe tehnica folosită şi plăcerea lui, acordă atenţie actului în sine. Sexul oral este un act senzual şi provocator, mai ales când tu eşti autoarea lui.

Atinge-ţi zonele intime

Unii bărbaţi sunt încântaţi atunci când partenera de cuplu îşi provoacă singură plăcere în timpul partidei de sex oral. Aşadar, atinge-te fără reţineri, ori cu mâna, ori folosind un vibrator.

Mai mult, spune-i iubitului tău ce îţi doreşti. Dacă vrei ca el să îţi atingă sânii sau orice altă parte a corpului la care are acces, nu ezita să-i spui.

Aceste câteva trucuri transformă sexul oral făcut partenerului într-o plăcere şi pentru tine.

Iată ce artificii mai poţi realiza în timpul partidei de sex oral, special pentru a-i oferi lui şi mai multă plăcere.

Bărbaţii sunt stimulaţi de imagini cât mai explicite. Aşează-te în genunchi atunci când îi faci sex oral şi ai grijă ca în spatele tău să fie o oglindă în care el te poate admira.

Poţi cosuma înainte de act o bomboană mentolată. Mentolul îi va oferi iubitului tău senzaţii erotice desebite şi îţi va amorţi şi ţie limba, astfel încât vei simţi mai puţin gustul, poate neplăcut, al lichidului pre-ejaculator.

Îi poţi oferi iubitului tău o plăcere inedită şi dacă te joci cu un cub de gheaţă în gură în timp ce îi faci sex oral. Totodată, dacă e mai sensibil, te poţi juca pur şi simplu alternând respiraţie rece şi caldă suflată pe corpul penisului său.

Nu face sexul oral în mod mecanic. Un bărbat apreciază o partidă de sex oral cu „înflorituri”, nu o simplă mişcare sus-jos. Aşa că poţi alterna mişcarea cu săruturi doar cu buzele sau cu limba pe tot penisul.

Nu ignora nici testiculele. Această zonă trebuie însă tratată cu grijă, pentru ca fiecare bărbat are preferinţele lui. Unii preferă atingerile uşoare, iar alţii mişcările apăsate.

În timpul partidei de sex oral poţi încerca să-i vorbeşti într-un mod sexual, chiar explicit. Dacă nu ai curaj, poţi pur şi simplu să gemi uşor sau să accentuezi anumite sunete din timpul actului. Ai grijă totuşi să sune natural, nu forţat.

Atunci când este aproape de orgasm pielea scrotului său se strânge, iar respiraţia devine mai alertă. În aceste moment nu schimba brusc viteza sau intensitatea stimulării.

Pentru a face partida de sex oral mai pasională, pune pe repeat o melodie ritmată care să te şi „ghideze” în timpul actului.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!