Sex: 5 motive să nu îţi mai urmăreşti fostul iubit pe Internet

De Adina Radu, pe

„Mulţumită” motorului de căutare Google şi a reţelelor de socializare, devine tot mai greu să treci peste relaţia trecută, să uiţi de fostul de care te-ai despărţit. Şi urmăritul acesta pe Internet este boală grea, nu îţi poate aduce nimic bun, nu te face fericită – cine ar vrea să-şi vadă fostul iubit fericit alături de altcineva când tu încă suferi sau încă simţi arsura relaţiei trecute?
Nu ai nevoie de asta
Da, este fericit fără tine, este fericit alături de noua iubită pe care şi-a făcut-o şi are grijă să posteze multe poze noi pe Facebook şi să-i scrie declaraţii de iubire direct pe wall şi tot aşa. De ce ai avea nevoie să îţi faci rău singură? Te intristezi, te deprimi şi îţi faci procese de conştiinţă că dacă te-ai fi purtat altfel, tu ai fi fost în locul ei, însă ce rost au toate acestea acum? Cel mai bine îl ştergi de la prieteni acum.
Te-ai maturizat
Internetul nu a fost creat pentru a urmări oameni din trecutul tău şi pentru a afla ce mai fac – pentru asta sunt doar reţelele de socializare. În schimb, tu eşti destul de matură încât să treci peste momentele dureroase, să nu mai urmăreşti insistent news-feed-ul fostului iubit şi să foloseşti acest instrument în alte scopuri. Nu-i aşa că te simţi mai bine?

Citeşte continuarea pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!