Sexul, de la virginitate la sex anal

De Erika Chivu, pe

Ce-ai zice dacă un bărbat necunoscut te-ar aborda pe stradă şi ţi-ar cere să faci sex cu el? Această practică este des întâlnită în Africa de Sud. Află cum văd sexul şi alte popoare.

America redevine puritană

Americanii nu mai sunt atât de deschişi cum îi prezintă filmele de la Hollywood. SUA, ţara din care a pornit revoluţia sexuală, pare să se întoarcă la puritanism. Americanii consideră că totul era mult mai simplu pe vremea când sexul în afara căsniciei era pedepsit cu lovituri de bici, iar cuplurile erau alcătuite după placul părinţilor.

Ca să pună capăt numărului mare de avorturi şi BTS-uri în rândul adolescentelor, americanii au început să promoveze asiduu abstinenţa, încercând să-i convingă pe tineri că numai căminul conjugal este un mediu sigur pentur o partidă de amor. Specialiştii consideră că efectele campaniilor se văd deja, americanii de astăzi fiind mult mai rezervaţi când vine vorba de sex. Probabil că subiectul va redeveni tabu în următorii ani.

Japonezii sunt pasionali

Pentru japonezi, întâlnirile amoroase nu sunt un sport, ca la americani. O întâlnire este un lucru serios, fiecare din parteneri fiind conştient că scopul este căsătoria. În unele zone încă se mai apelează la peţitori, care trebuie să prezinte părinţilor poze cu pretendenţi la mâna fiicei lor. În mod surprinzător, japonezii din mediul urban sunt foarte deschişi când vine vorba de sex şi discuţii despre sex. Conform estimărilor, un japonez are în jur de 12 parteneri sexuali într-o viaţă, ceea ce este peste medie. Conform sondajelor, jumătate din japonezi sunt gata să urmărească un film erotic alături de partener, iar 30% dintre ei au în sertarul noptierei cel puţin un sex toy.

China, revoluţia sexuală e în toi

Dacă americanii deja încearcă să contracareze efectele negative ale revoluţiei sexuale, China de abia acum este atinsă de ea.

Un chinez are în medie 20 de parteneri de-a lungul vieţii. Preludiul are o importanţă majoră, dar nici jucăriile nu sunt lăsate de o parte, ele fiind o parte importantă a vieţii sexuale. Peste 20% dintre chinezi sunt gata să se uite la filme porno împreună cu partenerul de viaţă. Din păcate, ştiu prea puţine despre contracepţie. Se pare că prostituatele oferă clienţilor serveţele antibacteriene în loc de prezervative, iar aceştia se simt liniştiţi la gândul că şi-au dezinfectat cum se cuvine organul sexual.

Brazilia, religie şi sex

Brazilienii nu prea se hotărăsc ce vor. Sunt foarte credincioşi şi fideli tradiţiilor. Dar asta nu-i împiedică să fie foarte deschişi când vine vorba de sex. Petrec tot atâta timp în sex shop-uri ca şi în biserici, iar în medie au 15 parteneri sexuali într-o viaţă. In afară de jucăriile sexuale îi atrag şi filmele erotice pe care preferă să le vadă alături de partener. Şi totuşi, virginitatea este foarte apreciată în Brazilia, orice bărbat dorindu-şi o soţie virgină în noaptea nunţii.  

Drept urmare, sexul anal şi oral este la fel de practicat ca şi cel normal. Dacă mireasă virgină are şi o siluetă voluptoasă, cu un posterior generos, e cu atât mai bine, căci brazilienilor nu le plac fetele slabe

Africa de Sud, violuri şi hărţuire

Sud africanii permit lucruri care în alte ţări sunt considerate fapte penale, de exemplu ca un bărbat să-i solicite explicit unei femei o partidă de sex, chiar dacă nu o cunoaşte. Dacă ea refuză, va fi cel mai probabil obligată să întreţină relaţii sexuale. Violul este o practică foarte des întâlnită în această ţară, una din trei femei susţinând că a fost violată cel puţin o dată pe parcursul vieţii. Mai mult, sud-africanii nici nu prea au auzit de prezervativ, astfel că HIV este o boală mult mai răspândită decât la noi.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!