Sex între lesbiene: ce pot bărbaţii să înveţe din el

De Amelia Matei, pe

Lesbienele sunt mai satisfăcute sexual decât femeile hetero. Felul cum fac ele sex poate fi plin de învăţăminte pentru bărbaţii care vor să evolueze pe plan sexual. Iată ce trebuie ştiut.
Pentru majoritatea bărbaţilor sexul înseamnă doar atât: „o exciţi, o penetrezi şi ai terminat”. Poate că unii îşi răsfaţă iubitele cu sex oral, dar la ce se gândesc de fapt în timp ce o fac? „Hai mai repede, că urmez eu!” Femeile se bucură de fiecare secundă a unui act sexual şi pentru ele contează fiecare sărut, fiecare atingere, fiecare privire. Iată ce pot bărbaţii să înveţe din felul cum fac sex lesbienele.

1. Sexul nu e o cursă, orgasmul nu trebuie să fie singurul scop.

Pentru lesbiene, orgasmul nu este un scop în sine şi nu reprezintă sfârşitul partidei de sex.  Drumul este la fel de important ca destinaţia. Ele se bucură de fiecare sărut, de atingeri, de şoapte fierbinţi cu aceeaşi intensitate cu care se bucură de un orgasm. Plăcerea partenerei este la fel de importantă ca plăcerea proprie.

2. Sexul oral este foarte important

Pentru cuplurile de lesbiene sexul oral este pe primul plan şi nu doar pentru că le lipseşte penisul, ci pentru că ştiu cât de mare este plăcerea celei care îl primeşte. Prin sex oral poţi să exciţi şi să aţâţi sau poţi să oferi un orgasm de neuitat. Din păcate, mulţi bărbaţi ignoră sexul oral – dacă pentru ei de ajuns penetrarea vaginală, consideră că şi pentru parteneră este la fel. Desigur, se înşală.

3. Plăcerea celuilalt e la fel de importantă…

… şi orice femeie ştie asta, indiferent că este lesbiana să hetero. Când îi face sex oral unui bărbat, o femeie nu simte o plăcere prea mare – a ţine un penis în gură nu îţi oferă senzaţii de vis. Însă ceea ce o interesează este plăcerea partenerului, lucru pe care bărbaţii nu prea îl iau în seamă când fac sex.
Foto: Thinkstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!