Tehnici de sexting şi sex la telefon

De Stela Moisescu, pe Ultimul update Luni, 21 august 2017, 13:51

Sexul la telefon şi sextingul sunt două metode incitante de a folosi telefonul. Află care sunt avantajele şi dezavantajele lor precum şi care sunt tehnicile ce-ţi garantează…
… satisfacţie sexuală doar cu ajutorul receptorului şi, respectiv, al tastelor.

„Phone sex” sau „sex la telefon”, presupune orice conversaţie cu tentă sexuală prin intermediul telefonului. Varianta modernă a acestuia este sextingul. Sexting provine din alăturarea cuvintelor sex şi texting şi include trimiterea de sms-uri sau de imagini indecente prin telefon.

Aşadar, telefonul devine o ustensilă practică în explorarea şi găsirea plăcerii sexuale.

Sextingul

Majoritatea sexologilor îl recomandă doar cuplurilor serioase în care s-a construit un raport de încredere reciproc.

Avantajele sextingului
în cuplu sunt nenumărate. Sextingul poate fi o formă de preludiu foarte incitantă. Unii sexologi spun că sextingul poate creşte libidoul datorită elementului surpriză.

Te trezeşti în drum spre casă cu un sms hot de la iubitul tău. Îi răspunzi şi, până ajungi acasă, nu ştii cum să treci mai repede la acţiune sau la… a pune în practică tot ceea ce v-aţi scris.

De ce e sextingul atât de benefic? Multă lume are curajul să-şi exprime doar în scris dorinţele cele mai ascunse. Astfel poţi afla mai multe despre fanteziile iubitului tău şi îi poţi mărturisi şi tu cele mai intime gânduri.

Sextingul este o formă rapidă de a seduce şi extrem de discretă. Poţi trimite şi primi mesaje indecente chiar şi când  eşti la serviciu, dacă ai atenţie distributivă, desigur. Economiseşti astfel foarte mult timp.

Sextingul aduce avantaje şi în cazul relaţiilor la distanţă. Astfel, un cuplu îşi poate crea mai multă intimitate.

Dezavantajele sextingului nu sunt însă de ignorat.

Specialiştii avertizează în legătură cu „cyberbullying”, fenomen prin care se urmăreşte distrugerea imaginii unei persoane prin postarea pe internet a unor informaţii degradante. O sursă „bună” de cyberbullying este chiar sextingul, precizează specialiştii.

Sms-urile tale sau pozele indecente pot ajunge foarte uşor din telefonul iubitului peste tot: în alte telefoane, salvate pe un calculator, postate pe internet, poate chiar în anumite reţele de socializare cunoscute. Astfel, reputaţia ta va avea de suferit grav.

Chiar dacă simţi că ai încredere în partenerul tău, trebuie să pui în balanţă şi faptul că vă puteţi despărţi, caz în care te supui aceloraşi riscuri.

Sextingul poate cauza probleme în cuplu. Pentru multe persoane implicate în relaţii serioase, sextingul este o formă sigură şi uşoară de a înşela.

Din păcate, sextingul este practicat de tot mai mulţi adolescenţi şi se pune în discuţie interzicerea lui prin lege în rândul minorilor. Sextingul intră în acest caz sub incidenţa pornografiei cu minori care este pedepsită prin lege.

Tehnici de sexting

Dacă ai găsit partenerul de sexting potrivit, iată câteva tehnici care să intensifice plăcerea experienţei.

Tratează sextingul ca pe o activitate ce creşte în intensitate: un text cu tentă sexuală poate să devină de-a dreptul explicit, culminând cu trimiterea unor poze pe măsură.

Dacă îi trimiţi mesaje din ce în ce mai provocatoare construieşti un scenariu şi creezi efectul sexual de anticipare, efect care face minuni în ceea ce priveşte libidoul şi plăcerea actului sexual post sexting.

Trimite-i şi poze, întâi cu părţi ale corpului, iar mai apoi o poză cu tine în întregime sau un text în care îl anunţi că îi arăţi acasă imaginea întreagă. Aşa îi inciţi imaginaţia.

Unii sexologi recomandă, chiar, să-i trimiţi iubitului tău astfel de mesaje erotice în fiecare zi şi susţin că, astfel, partidele de sex se înmulţesc şi devin tot mai satisfăcătoare.

Sexul la telefon

Sexul la telefon nu a pierdut teren în faţa sextingului. La sex prin telefon apelează mai toate cuplurile pentru care distanţa sau timpul reprezintă o problemă.

Sexul la telefon reprezintă atât o soluţie pentru unele cupluri cât şi o simplă formă de a pipera viaţa sexuală.

Pentru a te bucura şi mai mult de experianţa sexului prin telefon ţine cont de următoarele recomandări.

Foloseşte handsfree-ul sau un set de căşti pentru a avea mâinile libere.

Totodată, având în vedere că lipseşte elementul vizual, nu te feri să ai în faţa ochilor un film pentru adulţi sau o poză sexy cu iubitul tău.

Pentru o şi mai bună stimulare nu ezita să foloseşti un vibrator.

În acest caz contează enorm tonul vocii, nu doar ceea ce spui. Aşadar, asigură-te că te simţi confortabil cu acest tip de sex, altfel partenerul tău va simţi reţinerea din glasul tău şi se va inhiba şi el. Rezultatul nu va fi cel scontat.

Nu te teme că vei spune ceva greşit sau că vei suna penibil. Atâta timp cât fiecare vorbă este spusă cu pasiune şi dezvăluie o dorinţă sexuală reală, nu ai de ce să-ţi faci griji.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!