Sex la duş: tehnici şi poziţii

De Stela Moisescu, pe Ultimul update Joi, 01 iunie 2017, 14:42

Merită să încerci sexul la duş, mai ales dacă sunteţi de puţin timp împreună. De ce? Pentru că sub duş scapi de inhibiţii şi te simţi mai liberă să încerci lucruri…
… pe care nu le-ai încercat încă cu iubitul tău.

Atunci când vă spălaţi unul pe celălalt din cap până-n picioare experimentaţi cu diferite atingeri şi vă exploraţi trupurile, lucru care vă trezeşte instinctele sexuale.

Sub duş vă puteţi face sex oral unul altuia pentru prima oară. Esenţele cremelor de duş, aburul şi apa care curge pe trupurile voastre sunt stimulentele perfecte pentru a începe o partidă de sex oral.

Iată ce tehnici vă asigură plăcerea sub duş!

Sexul sub duş nu e doar lapte şi miere. Există anumite impedimente care vă pot sta în cale, dar pe care le puteţi îndepărta foarte uşor, pentru ca plăcerea să fie maximă.

În primul rând, nu intra sub duş machiată strident, cu o mascara nerezistentă la apă sau cu un dermatograf negru, pentru că în scurt timp atmosfera va deveni… amuzantă.

Atunci când vă spălaţi reciproc nu insistaţi pe tălpi, pentru că riscaţi să alunecaţi. Dacă folosiţi un gel de duş obişnuit sau un săpun ai grijă la ph-ul acestora.

Atunci când iubitul tău vrea să îţi dezmierde zona intimă, s-ar putea să îţi provoace o usturime din cauza diferenţei de ph. Roagă-l să nu insiste decât pe vulvele exterioare dacă nu ai la îndemână un produs de îngrijire care să nu îţi irite zona intimă.

Un alt obstacol în calea fericirii este, în mod ironic, chiar lipsa lubrifierii. Apa tinde să usuce pielea, inclusiv zona intimă. Poţi remarca faptul că nu eşti la fel de lubrifiată ca de obicei. Astfel, penetrarea îţi provoacă mai degrabă un disconfort. Şi iubitul tău simte uscăciunea, aşa că sexul devine inconfortabil pentru amândoi.

Ce puteţi face? Achiziţionaţi un lubrifiant pe bază de silicon, nu apă. Cel pe bază de apă se curăţă imediat. Cel pe bază de silicon este şi eficient şi compatibil cu prezervativul. Totuşi nu s-a demonstrat eficienţa prezervativului în apă. Aşadar, dacă nu folosiţi altă metodă contraceptivă, este de preferat să faceţi sex pe uscat.

Trecem de la impedimente la trucuri care încing atmosfera sub duş!

Aşezaţi duşul deasupra voastră şi lăsaţi stropii de apă să se prelingă pe trupurile voastre. Jucaţi-vă cu apa şi mângâiaţi-vă reciproc. Nimic nu se compară cu iubitul tău care îşi trece mâinile prin păr în timp ce stă sub jetul de apă. Oferă-i şi tu lui o privelişte pe care să nu o uite prea curând.

În timp ce îi faci sex oral nu uita să te uiţi în ochii lui şi îngenunchează uşor pentru a-i răsfăţa zona intimă. O astfel de poziţie îl va pune pe jar. Totodată, el îţi poate întoarce favoarea într-un mod la fel de incitant.

Atunci când îl mângâi nu te repezi la zonele intime. Sărută-l pe tot corpul şi lasă-l să îşi imagineze punctul cuminant. Sexul sub duş favorizează anticiparea sexuală, dacă învăţaţi să o folosiţi.

Iată şi câteva poziţii de sex oral şi sex normal care transformă baia într-o oază de plăcere.

Dacă îi faci sex oral apucă-l ferm de fesieri sau ţine-te cu mâinile de marginea căzii, căci îţi poţi pierde uşor echilibrul. Nu aşeza genunchii pe suprafaţa căzii, fără să te sprijini bine în tălpi. Dacă jetul de apă vine de sus roagă-l să se aşeze cu spatele la jet, astfel încât să te protejeze pe tine de stropii puternici. N-ai vrea să te îneci când îi este lui lumea mai dragă.

În timp ce el îţi face ţie sex oral se aplică aceeaşi schemă. Totodată cel care se bucură de sex oral o poate face şi stând aşezat pe marginea căzii. Astfel, cel care provoacă plăcerea va sta într-o poziţie mai comodă.

Sub duş sexul normal este uşor de realizat. Încercaţi poziţiile de sex în picioare în care unul dintre pereţi să vă fie punct de sprijin. Dacă aveţi chiuveta lângă cadă, te poţi ţine cu mâinile de marginea ei cât eşti cu picioarele în cadă, iar iubitul tău stă în spatele tău. Un punct de sprijin poate fi şi bateria de la cadă.

Desigur, dacă nu doriţi să riscaţi pe un teren, ce-i drept nesigur, vă puteţi aşeza în cadă, caz în care poziţia „femeia deasupra” este ideală.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!