Sex în maşină: tehnici şi poziţii sexuale

De Stela Moisescu, pe Ultimul update Luni, 21 august 2017, 13:47

Sexul în maşină este considerat de mulţi cel mai sigur loc public de făcut dragoste. Dacă nu ai încercat până acum sexul în maşină, iată câteva sfaturi utile!

Pregăteşte trusa de făcut sex în maşină

Din ea nu trebuie să lipsească serveţelele umede şi două pături: una pentru a proteja tapiţeria şi alta pentru a te acoperi în cazul în care sunteţi surprinşi, arată tressugar.com.

Poţi adăuga în trusă câteva cd-uri cu melodiile voastre preferate, pentru a asigura un fundal sonor sexy.

În maşină nu ai parte de prea multă mobilitate, aşa că e cazul să ţii pe aproape un prezervativ. Nu vrei să strici momentul din cauză că te-ai lovit sau l-ai lovit pe iubitul tău căutând prezervativul.

Parcaţi într-un loc intim

Puteţi porni la vânătoare de astfel de locuri. Parcaţi şi observaţi câtă acţiune se petrece în jur pe parcusul câtorva minute.

Nu e cazul să conduceţi în afara oraşului. Puteţi încerca o parcare a unei clădiri în care noaptea nu se desfăşoară vreo activitate sau o străduţă pustie, târziu în noapte.

Odată ce aţi pus la punct aceste detalii vă puteţi desfăşura în voie. Iată câteva poziţii de sex ce maximizează confortul şi plăcerea sexului în maşină.

Poziţii de sex pe bancheta din spate

Puteţi incerca în preludiu poziţia 69 pe bancheta din spate a maşinii. Iubitul tău va sta pe spate cu picioarele apropiate, iar tu deasupra lui cu picioarele depărtate, sprijinindu-le de spătarul banchetei şi cel al scaunului, arată car-sex-positions.com.

Poziţia misionarului este foarte comodă pentru amândoi şi îţi oferă ţie un plus de plăcere. În timp ce el stă deasupra ta, tu ţii genunchii la piept şi te sprijini cu tălpile de interiorul maşinii. Aşa vei face o mişcare a pelvisului mai pronunţată şi favorizezi stimularea clitorisului.

Dacă spaţiul îţi permite poţi urca picioarele pe umerii lui creând astfel o penetrare mai profundă.

Puteţi încerca şi poziţia femeia deasupra, dar e indicat să te apleci către iubitul tău, pentru a evita impactul cu tavanul.

Poziţii de sex pe scaunul pasagerului

Aşează-l pe iubitul tău pe scaunul pasagerului. Tu nu trebuie decât să stai deasupra lui cu genunchii pe lângă picioarele sale. Pentru un plus de plăcere sprijină-te cu mâinile de tavanul maşinii în timp ce controlezi ritmul penetrării.

O poziţie clasică de sex oral este cea în care iubitul tău stă la volan, iar tu pe scaunul pasagerului stimulându-l oral. În tot acest timp el poate inspecta împrejurimile pentru a se asigura că nu sunteţi prinşi, deci nu trebuie să căutaţi un loc pustiu. Desigur, puteţi inversa rolurile oricând.

Poziţii de sex pe capota maşinii

Dacă sunteţi ceva mai aventuroşi puteţi încerca sexul pe maşină, mai exact, pe capotă. Iată două poziţii de sex speciale pentru această locaţie.

O poziţie este cea în care stai în şezut pe capotă, lâsând picioarele să se sprijine de bara frontală a maşinii. Iubitul tău stă în picioare în faţa ta şi te penetrează ţinându-te de mijloc. Pentru mai multă siguranţă lasă-te uşor pe spate în timp ce îţi ţii palmele în lateral pe capota maşinii. Tu controlezi ritmul penetrării, iar el profunzimea trăgându-te de mijloc mai aproape de el.

O altă poziţie sexuală pe capota maşinii este cea în care tu stai rezemată cu spatele de capota maşinii şi ridici picioarele la un unghi de 90 de grade, aşezându-le mai apoi pe umerii iubitului care stă în faţa ta. În această poziţie controlezi unghiul de penetrare. Echilibrul este important. Iubitul tău trebuie să te ţină de şolduri în timp ce se apleacă uşor spre tine punând presiune pe picioarele tale. Astfel nu rişti să aluneci de pe capota maşinii.

Indiferent de poziţia de sex încercată, aveţi întotdeauna grijă ca frâna de mână să fie trasă.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!