Sex: Ce îi displace cel mai mult la tine

De Mia, pe

Nici cele mai fericite relaţii şi căsnicii nu sunt lipsite în întregime de conflict, ci la un moment dat absolut oricine poate simţi că iubitul sau iubita i-a greşit. Aceste supărări nu sunt cele care destramă relaţiile, ci modul în care partenerii ştiu să le resolve sau nu. Totuşi, atunci când emoţiile negative sunt ascunse, devin toxice şi dau naştere frustrărilor. Citeşte mai departe despre câteva dintre cele mai des-întâlnite motive pentru care EL te displace în anumite momente
Nu dai dovadă de fair-play
Femeile sunt adesea cele care aduc în discuţie subiecte delicate, care duc la certuri. Problema în aceste situaţii este că ele au tendinţa să înceapă conversaţia într-un mod negativ, cu un reproş, o critică, aruncând vina pe partenerii lor. În loc să îl pui pe el în lumina reflectoarelor, deschide discuţia cu ceea ce ai simţit tu când el a făcut ceva ce te-a deranjat, sfătuiesc consilierii.
Îl tratezi ca pe un copil
Într-adevăr, bărbaţii pot fi mai copilăroşi în cele mai multe situaţii, însă dacă şi tu îl tratezi ca pe un copil, el va simţi că tu nu îl consideri destul de bun. Nu uita că este şi el un adult şi mai ales când vine vorba de discuţii serioase, ar trebui să vorbiţi ca de la egal la egal.
Sex: Ce nu ştiai despre corpul lui
Implici alte persoane în relaţie
Probabil consideri că nu este nicio problemă când te duci să îi povesteşti prietenei tale despre problemele pe care le aveţi în cuplu, însă un bărbat se poate simţi lezat şi chiar trădat de acest obicei. Asta nu înseamnă că nu te poţi răcori discutând despre supărările din cuplu cu un specialist – consilier, psihoterapeut sau sexolog.

Vezi mai multe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!