Confesiunile a doi bărbaţi despre sexul cu o prostituată

De Stela Moisescu, pe Ultimul update Luni, 21 august 2017, 13:45

Pentru unii bărbaţi sexul cu o prostituată vine la pachet cu mahmureala de a doua zi. Deşi pe moment experienţa este intensă, a doua zi apare un gust amar…
… şi constatarea că nimic nu se compară cu sexul care nu e contracost… şi nu suma de bani pierdută este cea mai mare problemă!

La început îmi propusesem să scriu despre motivele pentru care bărbaţii merg la prostituate şi aleg să plătească pentru sex, dar spre surprinderea mea, am intrat în vorbă cu doi bărbaţi care au trecut prin această experienţă o singură dată şi le-a fost de ajuns.

Fă cunoştinţă cu Cătălin şi Bogdan, doi bărbaţi care spun că sexul cu o prostituată este o fantezie supraevaluată, realitatea fiind de fapt una rece, tristă şi mecanică.

Cum au ajuns cei doi pe mâna unei prostituate

„Într-o sâmbătă seară am ieşit cu un amic într-un club, după care el a propus să mergem într-un loc mai retras cu două domnişoare.” Aşa au ajuns Cătălin şi amicul lui într-un apartament cu două femei care şi-au oferit serviciile sexuale contracost.

În acelaşi timp Bogdan povesteşte că sexul cu o prostituată a venit pe nepusă masă. „Un prieten s-a hotărât să ne facă cinste de ziua lui.” Aşa că baieţii au pornit la drum şi au ajuns tot într-un apartament bordel, pe care Bogdan şi-l imaginase altfel pe drum.

„Mă gândeam că o să fie un pat în formă de inimă, cu o oglindă pe tavan şi cu muzică orientală, dar de fapt a fost un pat din lemn, cu paie, cu o ţeavă care traversa tavanul şi cu manele pe fundal.” Decorul ca decorul, dar continuarea a fost şi mai dezamăgitoare.

Ambii au ajuns la concluzia că „profesionistele” nu sunt aşa bune la pat

În primul rând, dacă eşti curioasă, află că totul se negociază înaintea partidei. Nu foarte romantic.

„Banii se dau înainte. Atunci negociezi şi ce vrei – De toate? De toate! Vezi că nu fac anal…”, descrie Bogdan. Și aşa începe aventura.

Să zicem că mai norocos a fost Cătălin care a avut parte de exclusivitate de la femeia respectivă, în timp ce Bogdan a trebuit să aştepte la rând, după amicii lui, pentru a intra în dormitorul în care se afla prostituata.

Cătălin povesteşte că sexul cu femeia respectivă a fost din punct de vedere fizic satisfăcător, având în vedere că a avut două orgasme. El nu a putut trece însă peste faptul că toată partida era una regizată, iar ea doar îşi făcea datoria.

„Am văzut că încerca diferite tehnici, dar care nu prea aveau efect, pentru că totul era mecanic. La sfârşit am încercat să o conving să se lase de meserie şi chiar am discutat puţin cu ea. Mi-a zis că din cauza prietenului ei a ajuns să lucreze ca prostituată şi am încercat să-i arăt că există şi altă cale de rezolvare.”

Problemele lui Bogdan au fost de altă natură, deşi nici ideea sexului cu o femeie plătită nu-i surâde. Acum spune că „se respectă” şi n-ar mai apela la servicii plătite. Consideră că tentaţia e mare atunci când nu ai multă experienţă cu femei.

Dar ce l-a deranjat atât de mult încât să renunţe pe veci la serviciile unei prostituate? Întreaga experienţă a fost murdară, ordinară şi făcută de mântuială:

„Ea era întinsă pe pat, goală cu un cearşaf care o acoperea. Când am intrat în cameră mi-a zis sec- Hai! Acum nu mă aşteptam să-mi spună că i-am schimbat viaţa şi se călugăreşte după mine, dar m-a deranjat teribil indiferenţa ei. A stat pur şi simplu cu picioarele desfăcute şi ca să-ţi zic exact ce nu mi-a mai plăcut – miroasea îngrozitor şi nu ştiu dacă era de la cameră sau de la ea.”

Având în vedere deziluziile suferite de bărbaţi atunci când merg la prostituate, aproape că înţelegem de ce foarte mulţi nu consideră că şi-au înşelat iubita când se întorc acasă.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!