Sexul în apă, obstacole, idei şi contracepţie

De Erika Chivu, pe Ultimul update Luni, 21 august 2017, 13:43

Te pregăteşti de o vacanţă la mare şi nu vrei să ratezi experienţa sexului în apă? Citeşte până la sfârşit şi vei vedea că nu e uşor şi nici aşa de sigur pe cât pare.

Sigur că sexul în apă, fie ea de mare, piscină, râu sau… din cadă, are avantajele lui, dar aceste avantaje se referă mai mult la senzaţii şi mai puţin la comoditate sau siguranţă.

Sexul în apă, cursă cu obstacole


Înainte să-ţi ademeneşti iubitul în mare pentru o partidă de sex sărat, imaginează-ţi ce va zice vaginul tău despre contactul cu apa de mare, care nu e doar sărată, ci şi plină de bacterii. Ca să nu mai vorbim de nisip, care irită şi zgârie.

Nici piscina nu este mai sigură. Poate că apa e curată, dar asta numai din cauza clorului, o substanţă destul de iritantă pentru mucoase. Dacă te ustură ochii şi nasul din cauza apei de piscină, e clar că te vei alege cu aceleaşi reacţii şi în zonele intime.

Cât despre lacuri, râuri, ştranduri… nici nu mai are rost să spunem câte bacterii te pândesc în apa lor.

O altă problemă: prezervativul. Dacă foloseşti acest mijloc contraceptiv, totul devine şi mai dificil. În primul rând pentru că latexul alunecă din cauza apei şi s-ar putea să aveţi nevoie nu de un singur prezervativ ci de vreo două pachete. Dar cel mai important este că substanţele din apă, mai ales clorul din piscină, pot să atace latexul prezervativului, creând mici fisuri pe care nici măcar nu le observaţi.

Asta dacă nu cumva prezervativul se rupe de tot din cauza lipsei de lubrifiere. Dacă îţi imaginezi că apa contribuie la lubrifiere, te înşeli. Apa spală substanţele lubrifiante secretate de vagin, aşa încât vei avea nu numai o senzaţie neplăcută de uscăciune ci vei sta şi cu grija prezervativului.

Idei pentru amatorii de sex în apă

Dacă te-am convins să renunţi la ideea sexului în apă, avem noi câteva sugestii mai sigure.

Sexul în mare este periculos, dar preludiul în mare nu-ţi face niciun rău, aşa că faceţi-vă „încălzirea” în valuri şi continuaţi pe plajă, pe un prosop pregătit înainte. Sau, ca să nu vă incomodeze nisipul, mergeţi direct în camera de hotel, eventual la duş.

Sexul în cada este destul de incomod, dar duşul e locul perfect dacă nu sunteţi prea obosiţi pentru o partidă de sex în picioare. Se păstrează senzaţiile corpurilor ude, dar fără să vă incomodeze prea mult apa.

Dacă nu vrei cu niciun chip să te lipseşti de experienţa sexului în mare, poate că ar trebui să vă gândiţi la metode alternative mai comode şi mai sigure, de exemplu să vă folosiţi mâinile.

Nu sunteţi la mare, dar aveti prin preajmă o piscină pustie? Folosiţi piscina ca decor pentru preludiu, apoi mutaţi-vă pe sezlong sau încercaţi sexul oral chiar pe margina piscinei, cu unul din voi aşezat şi celălat în picioare, în apă.

Sexul în apa nu exclude contracepţia

Dacă, până la urmă, decideţi să încercaţi sexul chiar în apa, nu uita de contracepţie. Faptul că nu poţi rămâne însărcinată dacă faci sex în apa este un simplu mit. Indiferent de mediul în care te afli, odată ce spermatozoizii ajung în corpul tău există şanse să rămâi însărcinată, dar şi să te alegi cu o infecţie venerică. Aşa că sexul în apă nu exclude folosirea prezervativului.

Pe de altă parte, nu poţi rămâne însărcinată dacă iubitul tău ejaculează în apă. În primul rând pentru că spermatozoizii nu pot „localiza” vaginul tău ca să înoate către el. Şi apoi, spermatozoizii au nevoie de un anumit mediu pentru a supravieţui, iar apa de piscină sau mare nu prea îi ajută.

Sexul în apă şi legea

Înainte sa treceţi la treabă, asigură-te că locul ales este retras şi nu există posibilitatea să fiţi prinşi în fapt. Pe lângă penibilul situaţiei, aţi putea avea probleme şi cu legea. Pe lângă amenda contravenţională pentru practicarea de relaţii sexuale într-un loc public vă puteţi alege şi cu o pedeapsă penală dacă fapta voastră este catalogată drept ultraj contra bunelor moravuri.

Ţine minte asta dacă te atrage sexul în mare, pe plajă, în râu, lac sau la o piscină publică.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!