Semne că te îndrăgostești prea repede

De Mia, pe Ultimul update Sâmbătă, 17 ianuarie 2015, 11:11

Abia l-ai cunoscut și deja te gândești zi și noapte la el. De fiecare dată când îl vezi ai fluturi în stomac… iar te-ai îndrăgostit prea repede! Nu lăsa dragostea să te orbească așa rapid, vezi 4 semne că te îndrăgostești prea repede.

Acționezi din impuls

Când te îndrăgostești de cineva, nu mai stai să gândești acțiunile pe care le vei face dinainte, ci pur și simplu faci primul lucru care îți vine în minte. Într-adevăr, când te ia, te ia, dar asta nu înseamnă că trebuie să-ți pierzi și capacitățile mentale cu totul. Este important să rămâi măcar puțin cu picioarele pe pământ, altfel reacțiile iraționale s-ar putea să-ți facă mai mult rău decât bine.

Visezi și vorbești despre viitorul vostru

Una este să visezi că l-ai întâlnit pe prințul fermecat și că urmează vă trăiți viețile împreună până la adânci bătrâneți… și alta este să și vorbiți despre ele. Te poți lăsa dusă de val foarte ușor când ești îndrăgostită, dar pentru că te afli abia la începutul relației s-ar putea să-l sperii. Pe de altă parte, dacă și el se îndrăgostește la fel de repede, ar trebui să ții cont de un sfat: nu discuta viitorul cu cineva dacă nu ești 100% sigură că vrei acest lucru.

Îți ignori propria viață

Un alt semn că te îndrăgostești prea repede este faptul că de cum îl cunoști îi oferi totul și îl faci centrul universului tău. Când pleci de la serviciu te vezi nu mai cu el, îți ignori prietenele pentru că ți-ai făcut planuri cu el și așa mai departe. Astfel de compromisuri, mai ales dacă le faci de la începutul relației, îți vor face mai mult rău pe viitor.

Faci sex imediat

Abia sunteți la începutul relației și deja te-ai hotărât să sari în pat cu el. Este un semn că te îndrăgostești mult prea repede și poate duce rapid la dezastru. Dacă vrei să fii fericită pe viitor, nu te grăbi să ajungi la partea fizică, ci așteaptă să vezi dacă relația voastră merge și abia apoi ar trebui să urmeze și sexul.
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!