5 semne că ar trebui să te masturbezi

De Raluca Cristea, pe

Fie că recunosc sau nu, cel puţin 80% dintre femei se masturbează. Dacă nu te masturbezi dar ţi-ar plăcea, sau dacă îţi oferi deja plăcerea însă nu vrei să abuzezi, află 5 semne că…
… ar trebui să te masturbezi!

Eşti stresată şi… singură acasă!

Muzica nu a funcţionat… Baia caldă cu spumă, nu prea. Ceva nu merge cum trebuie, continui să fi nervoasă. Dacă eşti singură acasă şi nu îţi trece prin cap remediul natural, ţi-l spun eu: masturbarea. Masturbându-te, obţii plăcere şi orgasm, adică oxitocină şi serotonină – hormonii relaxării şi fericirii.

Te gândeşti constant să foloseşti un vibrator

Te gândeşti frecvent în ultimul timp cum ar fi să îţi cumperi un vibrator, cum să îl foloseşti şi ce senzaţii ţi-ar putea oferi? Oare este diferit de orgasmul din timpul partidelor de sex cu iubitul? Dacă toate aceste întrebări îţi dau târcoale, este clar că nu vei scăpa curând de această fantezie sexuală.

Departe de a fi doar o fantezie, poate fi şi nevoia de a te cunoaşte sexual mai bine, şi, dacă nu îţi îndeplineşti dorinţa, este posibil să acumulezi ceva frustrări. Concluzia? Cumpără-ţi un vibrator şi oferă-ţi senzaţii nebănuite!

Viaţa ta sexuală este anostă

Chiar dacă de multe ori masturbarea este un act solitar, te poate ajuta mai mult decât crezi în creşterea calităţii unei partide de sex cu iubitul tău. De ce? Pentru că ajungi să îţi cunoşti din ce în ce mai bine nevoile şi reacţiile sexuale. În plus, adaugi vieţii tale sexuale o experienţă inedită şi foarte la îndemână. Şi dacă tot vrei să îţi diversifici experienţele sexuale prin masturbare, fi sigură că vei face asta dacă te masturbezi în faţa partenerului sau dacă vă masturbaţi reciproc.

Nu ai mai facut sex de mult timp

Unul dintre motivele cel mai des întâlnite pentru a alege masturbarea. Dacă stai pe tuşă de ceva timp, mai ales după o lungă perioadă cu viaţă sexuală activă, este clar că nu mai rezişti mult timp fără orgasm.

Lăsând la o parte glumele, orgasmul este cel mai natural, rapid şi la îndemână mod de a te elibera de energiile negative. Aşadar, dacă simţi că efectiv ,,te-ai urca pe pereţi” din cauza lipsei de sex, este clar că ai nevoie să te masturbezi!

Nu ai orgasm

70% dintre femeile care nu au orgasm alături de partener sunt, în acelaşi timp, femei care nu se masturbează (deloc sau incorect). Dacă a trecut ceva timp de când ţi-ai început viaţa sexuală şi nu ai orgasm, învaţă cum funcţionează lucrurile acolo jos, prin masturbare.

În intimitate, tu cu tine, încearcă absolut orice mişcare, sub orice formă şi cu orice obiect potrivit. Dacă nici aşa nu obţii orgasmul, fie nu îţi dai interesul suficient, fie ai o problemă ce ţine de psihic, hormoni sau structură anatomică.

Foto:  Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!