18 semne că iubitul tău te minte

De Stela Moisescu pe

Îţi dă mereu motive de îndoială, dar are de fiecare dată o scuză potrivită. Ai vrea să vezi dincolo de ce îţi spune el? Există semne că te minte ce ţin de gesturile şi…
… comportamentul lui.

Verifică cât este de sincer iubitul tău, analizând următoarele semne că te minte!

Iată care sunt semnele non-verbale că te minte:

1. Stă picior peste picior şi îşi mişcă frenetic talpa cu care stă în aer, de la stânga la dreapta sau invers.

2. Îşi înfăşoară piciorul de piciorul scaunului.

3. Îşi tot schimbă greutatea de pe un picior pe altul şi dă impresia că nu poate sta în poziţia drepţi.

Cele trei semne evidenţiază faptul că în timp ce maschează adevărul corpul său devine mai rigid. E ca şi cum îşi cenzurează trupul, pentru ca el să nu îl dea de gol.

4. Un alt semn este acela că realizează mai puţine gesturi decât o face în mod normal, tocmai pentru că îi e frică ca gesturile să nu îl demaşte. Un mincinos îşi vâră mîinile în buzunare sau le înfăşoară la piept pentru a limita gesturile.

5. Poziţia corpului este în general una restrânsă. Corpul unui mincinos nu este relaxat, de aceea tinde să ocupe cât mai puţin spaţiu.

6. Se uită în partea dreaptă, gest care îi stimulează zona de creier responsabilă cu imaginaţia. Dacă ar spune adevărul ar fi mai predispus să se uite în partea stângă, gest ce stimulează partea cerebrală asociată cu amintirile.

7. Îşi duce mâna la faţă, la nas sau la gură. Repetă gestul de câteva ori. Când suntem tensionate în mod instinctiv ne scărpinăm nasul, iar o minciună spusă poate avea acest efect.

8. Există o defazare între gesturi şi emoţii… ca atunci când o persoană zice că îi place cadoul pe care l-a primit şi zâmbeşte după ce spune replica, nu în timp ce afirmaţia este rostită.  

9. Un mincinos îşi găseşte ceva de lucru, cum ar fi să se joacă cu o monedă, cu ceasul de la mână sau cu mâneca cămăşii.

10. Un alt semn este clipitul exagerat.

Citeşte alte semne că te minte pe următoarea pagină!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2