Află dacă te înşală în funcţie de cum face sex!

De Stela Moisescu pe

Suspectezi că iubitul tău te înşală? Modul în care se poartă în pat cu tine îţi oferă indicii importante despre fidelitatea lui. Iată la ce anume să acorzi atenţie în timpul sexului…
… pentru a afla dacă iubitul te înşală sau nu!

1. A încetat să îţi mai facă reproşuri în pat

Un bărbat ajunge să înşele pentru că sexul cu iubita nu îl mai satisface şi simte că o altă femeie îi poate oferi ceea ce partenera nu reuşeşte. În cazul în care şi-a exprimat într-o perioadă nemulţumirile, dar s-a oprit brusc, fără să se fi produs o îmbunătăţire, e posibil să fi găsit soluţia în altă parte.

Iată 20 de motive pentru care înşală bărbaţii!

2. Cât de mult ejaculează şi după cât timp

Un semn că o altă femeie îl satisface ţine şi de modul în care ejaculează iubitul tău. Nu este un semn 100% concludent, dar reprezintă un indiciu care îţi poate complete puzzle-ul.

Specialiştii spun că volumul de spermă ejaculat de un bărbat depinde de frecvenţa cu care acesta face sex. Astfel, iubitul tău va ejacula o cantitate mai mare de spermă, dacă stă fără sex 48 de ore, decât dacă a avut un orgasm acum mai puţin de 12 ore.

Totodată, se mai afirmă că un bărbat care este foarte excitat şi atras de femeia cu care face sex, tinde să ejaculeze o cantitate mai mare de spermă, mai repede. La fel, bărbaţii ejaculează mai repede după o perioadă de stat „pe uscat”, din pricina tensiunii sexuale acumulate.

Luând aceste date în considerare, poţi deveni suspicioasă, dacă voi doi faceţi sex rar, dar el ejaculează după mult timp o cantitate mică de spermă, având grijă să compari aceste măsurători cu exemple din trecut.

Citeşte şi 20 de semne subtile că partenerul te înşală.

Citeşte continuarea pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2