Semne că un bărbat nu e prea potent

De Diana Zagrean pe

Impotenţa sau orice alt tip de disfuncţie erectilă vă poate afecta grav viaţa intimă, indiferent de când sunteţi împreună. Vezi care sunt acele semne că un bărbat nu e prea potent, ca să eviţi eventualele dezamăgiri ulterioare.

Nu prea are chef de sex

Lipsa apetitului sexual este un prim indiciu al impotenţei, dar nu este prezentă întotdeauna în cazul unui bărbat care suferă de impotenţă.
Dacă partenerul nu pare interesat de săruturi prelungi, are reacţii bizare când vine vorba de orice activitate care ar putea fi numită preludiu şi nu pare deloc dornic să „treceţi la acţiune”, s-ar putea să fie impotent.
De asemenea, dacă un bărbat nu reacţionează la sugestii şi insinuări de natură sexuală, s-ar putea ca impotenţa să-l facă să fie ruşinat, sau să nu simtă nevoia de activitate sexuală deloc.

Imposibilitatea obţinerii unei erecţii

Dacă partenerul tău are chef de sex, este dezinvolt şi treceţi în etapa următoare a actului sexual, dar nu reuşeşte să aibă o erecţie, indiferent de preludiu, poate fi vorba de disfuncţie erectilă
El poate reacţiona cu calm şi va încerca să te satisfacă în alte moduri (sex oral, stimulare manuală, etc), sau poate reacţiona cu furie, frustrare, sau jenă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2