7 secrete ca să îţi seduci partenerul

De Lumea Femeilor, pe

Eşti pregătită să îi arăţi partenerului tău cât de seducătoare şi sexi poţi fi? Ţi-ar plăcea să afli că ar renunţa fără regrete să urmărească meciul de miercuri seara sau că şi-ar refuza o distracţie cu prietenii numai ca sÃ¥ stea cu tine? Iată câteva sfaturi bune de luat în seamă pentru a da mai multă sare şi piper relaţiei tale

1. Pregăteşte-te să ajungi în dormitor înainte de a ţi se face somn!

Aminteşte-ţi că la începuturile relaţiei obişnuiaţi să vă petreceţi majoritatea timpului în dormitor! Pentru a-l atrage în locul cu pricina înainte de a cădea mort de oboseală, cum se întâmplă în ultima vreme, poţi miza pe băutura lui favorită, pe muzica lui preferată, iar, ca bonus, împrăştie întreg conţinutul unei cutii de bomboane peste tot. În timp ce vă mâncaţi bomboanele şi beţi şampania, conversaţia nu are voie să lâncezească. Ca subiect alege, bineînţeles, fanteziile lui sexuale. Nici un bărbat nu poate rămâne indiferent când îi vorbeşti despre aşa ceva! Tatonează cu diplomaţie terenul şi citeşte-i reacţia în ochi. Dacă, într-adevăr, devine interesat, atunci nu-ţi rămâne decât să pui în practică următorul nostru sfat.

2. Epilează-te!

Bărbaţii devin cei mai buni esteţi atunci când au motive de criticat! Plăcerea de a atinge orice porţiune a trupului atunci când faci sex, senzaţiile pe care le provoacă atin­gerea unui picior perfect epilat nu sunt de ignorat. Iar pentru a-i da de înţeles ce intenţii ai, poţi spune doar că „m-am epilat aseară”, ceea ce este echivalent cu „sunt proaspătă şi pregătită pentru o partidă de sex!”

3. Îmbracă-te sumar!

După câţiva ani, uneori chiar luni de convieţuire, iubitul tău este atât de obişnuit cu prezenţa ta încât nici nu te mai observă? Este timpul să faci o schimbare. Pune-ţi un tricou mai lălâu, de lungimea unei fuste mini şi spune adio lenjeriei intime. Mişcă-te prin casă dezin­volt, ridică hârtii imaginare din jurul biroului lui, pune aspiratorul în funcţiune chiar dacă nu e nevoie! Priveliştea de care va avea parte îl va pune pe jar cu sigu­ranţă!

4. Parfumează-te!

Chiar dacă eşti o gospodină impecabilă, nu ai voie să miroşi a detergent, a cartofi prăjiţi sau să foloseşti parfumul cu care se dă în mod obişnuit mama lui! Un duş nu poate dura mai mult de 10 minute… Apoi, parfumează-te discret în locurile pe care cu siguranţă le va săruta mai târziu. Gâtul, gambele, între sâni şi coapsele sunt locurile ideale pentru a arunca un strop din parfumul tău preferat.

5. Fii întotdeauna pregătită de atac

Indiferent de anotimp sau ocazie, lenjeria sexi a fost şi va rămâne o ocazie potrivită de a-i surprinde plăcut pe bărbaţi. Opereche de ciorapi cu portjartier, ascunşi sub un deux-pieces sobru, îl va incita la nebunie pe partenerul tău. Nişte chiloţei tanga sub nişte jeanşi mulaţi vor avea acelaşi efect miraculos asupra hormonilor lui dacă vei şti să-i pui în valoare atunci când sunt în câmpul lui vizual. Chiar şi atunci când mergi la piaţă trebuie să fii echipată corespunzător. Nu poţi şti ce surprize te pot aştepta atunci când intri pe uşă!

6. Fă strip-tease în dormitor!

Ştim prea bine ce sensibili devin bărbaţii atunci când e vorba de striptease şi cât de geloase devenim noi atunci când ei îşi doresc sau chiar merg la un asemenea show. Pentru a-l determina să renunţe la o astfel de experienţă într-un club, ai putea chiar tu să-i oferi ceea ce-şi doreşte. Cum? Simplu. Transformă-ţi propriul dormitor într-un astfel de loc al plăcerii. Emoţia de a descoperi că el se simte în al noulea cer alături de tine şi nu de altcineva te va ajuta să renunţi fără reţineri şi la ultimul accesoriu vestimentar.

7. Vorbeşte despre sex!

O relaţie lipsită de umor este sortită eşecului din start. Împărtăşeşte-ţi fanteziile şi discută liber despre ele. Nu te jena să vorbeşti liber despre sex. Încearcă să păstrezi acea libertate adolescentină a cuvintelor şi a gesturilor. Fără ea, viaţa sexuală a cuplului poate deveni plicticos de monotonă.

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!