Secretul unui mângâieri – Află cum să ai relaţii împlinite!

De Avantaje.ro, pe

A mângâia înseamnă a iubi complet. Învăţăm, printre primele limbaje, pe cel al atingerii. Copiii şi animalele ştiu acest lucru instinctiv. Rămâne să rafinăm mângâierea şi în cuplu, pentru a ne bucura total.
Sexualitate sau senzualitate? De ce nu amandoua? „Placerea pe care o simt azi facand dragoste nu sea­ma­na deloc cu cea pe care o simteam acum zece ani“, marturiseste Florentina, 38 de ani. „Nu orgasmul e prioritatea mea principala. Am ajuns sa-mi cunosc corpul, am castigat incredere in mine.

Nu stiu daca se poate vorbi de maturitate sexuala, dar eu simt ca am evoluat din acest punct de vedere.

Am dobandit o libertate interioara care ma face sa stiu cata nevoie are corpul meu de atingere. Impreuna cu partenerul meu, am ajuns la o treapta superioara sexului traditional.“

De la autoerotism – mai precis capacitatea de a ne excita pe noi insine prin mangaieri si masturbare – pana la placerea reciproca dintr-o intalnire sexuala, drumul care duce spre voluptate se deseneaza pe… pielea noastra.

In volumul Tratat de mangaieri, aparut la Editura Trei, dr. Gérard Leleu, sexolog si psihoterapeut de cuplu, afirma ca: „Valoarea specifica a mangaierii este prea putin cunoscuta. Se crede ca ar fi o pierdere de timp, un obstacol care intarzie penetrarea; in cel mai bun un caz, o folosim in preludii“.

Pentru orientali, erotismul si spiritualitatea nu sunt lucruri diferite. Rafinamentul senzual este o datorie si se invata din textele sacre. Kama-Sutra trebuia studiata i­na­in­te de casatorie, in a­celasi fel ca poezia, muzica, scrisul sau gatitul.

Vezi continuarea pe avantaje.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro