Şase scurtături până la orgasm

De Stela Moisescu pe

Frenezia sărbătorilor de iarnă te determină să faci totul în repezeală? Un orgasm ţi-ar fi de mare ajutor, căci te scapă de durerile de cap cauzate de stres, îţi oferă un somn odihnitor…
… şi îţi redă buna dispoziţie. Dacă ţi se pare că ajungi prea greu la orgasm, îţi propunem câteva scurtături care îţi aduc în timp record beneficiile de mai sus!

1. Intimitate

Cea mai sigură cale de a atinge orgasmul este să ai senzaţia de intimitate. Aşadar, ai nevoie de un spaţiu intim pentru tine şi iubitul tău. Închide telefoanele, televizorul sau radiolului şi orice altceva te-ar putea trezi la realitate. Chiar dacă nu ai mult timp la dispoziţie, crează iluzia că îl ai cu aceste trucuri.

În plus, gândeşte-te cât de norocoasă eşti că locuieşti singură cu iubitul tău şi că puteţi face orice, oriunde, oricând împreună! Adu-ţi aminte de senzaţia de libertate şi exaltare pe care ai avut-o atunci când aţi petrecut primul weekend singurei, la casa voastră. Astfel, vei aprecia mai mult momentul intim în doi pe care vrei să îl pregăteşti.

2. Gândeşte-te la ce te excită

Dacă amândoi sunteţi acasă, dar preocupaţi de alte lucruri, iată un bun exerciţiu de imaginaţie, care să te pună într-o dispoziţie sexy şi… pregătită în scurt timp. Imaginează-ţi că începi din acel moment o activitate erotică cu iubitul tău. Lasă mintea să umble nestingherită la gândul că poţi pune în practică pe loc ceea ce te incită. Acum nu trebuie decât să acţionezi!

3. Un duş călduţ

Duşurile fierbinţi îţi dau o stare de somnolenţă, aşa că nu vei mai fi în stare să atingi orgasmul în timp record. Ar fi de preferat un duş cu apă călduţă. Aşa ai senzaţia de prospeţime şi relaxare, dar fără să te ia somnul.

Iată şi alte trucuri care îţi oferă mai multă energie pentru sex.

4. Consumă ciocolată neagră

Înainte să pleci de la serviciu, consumă câteva cubuleţe de ciocolată neagră. Până ajungi acasă vei avea mai mult chef de sex şi vei scurta timpul în care ajungi la un orgasm.

5. Alege o poziţie de sex care îţi stimulează clitorisul

Contează enorm poziţia sexuală pe care o alegi. Cu cât primeşti mai multă stimulare în timpul partidei sex, cu atât scurtezi timpul în care ajungi la orgasm. Poţi alege, ori o poziţie de sex în care clitorisul tău este direct stimulat, ori una în care şi punctul G şi clitorisul îţi sunt stimulate. Nu trebuie decât să o alegi pe cea care te atrage cel mai mult şi îţi oferă stimulare intensă.

6. Mergi pe mâna sexului oral

Potrivit unui studiu cresc şansele de a atinge orgasmul, dacă ai parte de stimulare orală, înaintea sexului propriu-zis. Aşadar, o scurtătură până la climax ar fi practicarea sexului oral în timpul preludiului.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro