Sănătate – Cum să ai parte de sex bun după naştere

De Avantaje.ro pe

După naştere, multe femei rămân cu probleme ginecologice, iar viaţa lor sexuală are de suferit. În acest sens, dr. Sampil Lansana, medic specialist obstetrică-ginecologie, oferă câteva sfaturi şi remedii, pentru aceste probleme.
Cu ani in urma, femeile erau obisnuite cu ideea ca sexul este mai putin placut dupa nasterea unui copil si ca pot avea mici scapari involuntare de urina, cand tusesc sau rad.

Insa, ele sperau ca problemele lor se vor rezolva de la sine. In unele cazuri chiar se intampla acest lucru, dar in altele, nu.

Astazi, femeile nu mai trebuie sa mizeze pe noroc. Exista o multime de exercitii pe care le pot face singure si care ajuta enorm la rezolvarea problemelor. In situatii grave, se poate apela la interventia chirurgicala.

Senzatia de prabusire

Sa porti un copil, care creste timp de noua luni in burta ta, nu e un lucru usor. Perioada de sarcina si nasterea te predispun la probleme ginecologice. Muschii peretelui pelvian – care sustin uterul, intestinul gros si vezica urinara – sunt supusi in mod deosebit riscului de a fi afectati in timpul travaliului.
Vezi continuarea pe avantaje.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro