Replici pe care să le rosteşti în timpul sexului

De Stela Moisescu pe

Multe femei se întreabă dacă nu cumva comunică prea mult sau prea puţin în pat cu iubitul. Răspunsul depinde de la relaţia la relaţie, dar, în linii mari, există câteva…
… replici pe care orice bărbat şi-ar dori să le audă în timpul sexului.

Iată ce să-i spui în pat iubitului tău, pentru a creşte intimitatea şi plăcerea din timpul partidelor voastre de sex!

Numele lui

Orice bărbat vrea să ştie că el este în gândurile tale în timpul sexului, nu fostul sau vreun actor faimos. Aşadar, se va simţi în al nouălea cer atunci când îi rosteşti numele în contexte fierbinţi. Aşa îl asiguri că pe el îl doreşti, lucru care îi gâdilă orgoliul.

Confirmări verbale

O problemă enunţată de mulţi bărbaţi este că nu primesc suficient feedback din partea iubitei în timpul sexului. Unii bărbaţi susţin chiar că se simt deranjaţi de gemetele partenerei, care par adesea intenţionat exagerate. Dacă eşti mai timidă şi nu îţi vine să-i spui ce bine te simţi prin exprimări deocheate, te poţi limita şi la exprimări succinte, precum „Aşa…” sau „Da…”. Sunt scurte şi la obiect!

Indicaţii

Iubitul tău se poate bloca la un moment dat, dacă tu nu iei deloc iniţiativa şi îl laşi doar pe el să decidă următoarea mişcare. Aşadar, îşi poate pierde inspiraţia, dar şi curajul de a mai încerca lucruri noi în pat cu tine. Orice bărbat consideră indicaţiile din partea iubitei preţioase, mai ales dacă ea nu obişnuieşte să facă primul pas. Nu ezita să îi spui ce ţi-ar plăcea să facă în continuare. Îi va face plăcere să te vadă ancorată în moment şi cu multe idei sexy pe care vrei să le încerci cu el.

Complimente

Complimentele primite în dormitor sunt mici trofee pentru orice bărbat. Dacă ai avut un orgasm incredibil, laudă-i prestaţia! Orice remarcă apreciativă vis a vis de viaţa voastră sexuală îl binedispune. Ai grijă doar să rămână motivat şi să nu se culce pe-o ureche, aşa că dozează în cantităţile potrivite complimentele.

Cuvinte indecente

Mulţi bărbaţi respiră uşuraţi atunci când descoperă că au alături o femeie care se exprimă liber în pat, fără diplomaţie şi ocolituri. Uneori cel mai bine este să-i spui direct ce vrei de la el, iar beneficiul suprem este că el îţi va îndeplini cererea în modul direct pe care ţi-l doreşti şi tu.

În general, bărbaţii îşi doresc să audă lucruri care exprimă entuziasmul tău pentru sexul cu el, spun sexologii. Aşadar, spune-i că vrei să faceţi sex pasional toată noaptea, că tocmai ţi-a îndeplinit o fantezie fără să vrea, că îl doreşti „aici şi acum” sau că vrei să încercaţi ceva inedit. Astfel de replici îi cresc interesul pentru tine şi viaţa voastră sexuală, dar şi încrederea în abilităţile lui!

Iată ce replici ar fi mai bine să eviţi în timpul sexului!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro