10 replici de evitat în timpul sexului

De Stela Moisescu pe

Următoarele 10 replici sunt rostite în mod frecvent de doamne şi domnişoare atunci când se află în pat cu iubitul. Deşi replicile nu sunt rău intenţionate, efectele lor…
… sunt devastatoare pentru orgoliului masculin. Aşadar, mai bine rezişti tentaţiei de a le rosti, deşi contextul o cere, şi alegi o abordare mai voalată.

Iată care sunt replicile pe care tu le rosteşti natural, dar pe care el le percepe ca pe o lovitură sub centură!    

„Ce diferit arată!”

Atunci când îi vezi pentru prima oară zona intimă, e posibil să constaţi că ea arată altfel. Chiar dacă remarci că este vorba de „altfel” într-un sens bun, nu are sens să faci comparaţii. Un compliment direct este suficient.

Nu-i porecli zona intimă

Riscul ca porecla aleasă de tine să-l amuze, să-l inhibe sau să-l indigneze este foarte ridicat, aşa că nu are sens să te avânţi în timpul preludiului cu un nume pentru zona lui intimă.

„A intrat?”

Dacă ai astfel de curiozităţi, nu-l întreba direct! Cel mai indicat este să afli singură răspunsul la această întrebare. Foloseşte-ţi mâinile, mişcă-ţi şoldurile şi vezi ce se întâmplă… soluţii există.

„Nu simt nimic”

În cazul în care vrei să schimbi poziţia, dar observi că el se simte excelent, poţi fi tentată să îi spui că tu nu te simţi bine. Deşi sinceritatea este lăudabilă, îi vei tăia cheful, dacă argumentele tale se axează pe ce nu face el bine sau îndeajuns. De exemplu, îl va ustura replica „nu simt mare lucru”, mai ales dacă el îşi dă silinţa.

„Mâine trebuie să…”

Deşi să fii multitasking te ajută cu sarcinile de la birou, în pat mai bine nu amesteci borcanele. Nu-i reproşa că nu a spălat vasele când a venit în pat şi nici nu-l anunţa că mâine trebuie să mergeţi în vizită la părinţi, chiar dacă tocmai în timpul partidei ţi-ai adus aminte şi ştii că vei uita imediat după.

Iată care sunt cele 25 de greşeli pe care bărbaţii le fac în pat!

Citeşte continuarea pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2