10 replici care îi taie pofta de sex

De Stela Moisescu pe

Când vine vorba de sex bărbaţii sunt gata de acţiune în orice circumstanţe, nu? Ei bine, nu şi dacă rosteşti următoarele replici… Trei bărbaţi intervievaţi…
… te asigură că următoarele replici, pe care tu le spui iubitului cu nonşalanţă în orice moment al zilei, le taie subit cheful de sex.

Aşadar, dacă îţi doreşti să faci sex cu iubitul tău diseară, nu-i spune acum…

„Haide să vopsim mâine balconul.”

Pentru Vlad orice lucru care trebuie făcut în următoarele 24 de ore, îi taie cheful de sex pe moment. Totuşi, în cazul în care te tocmeşti cu el şi îi promiţi ceva inedit în pat, „dacă…”, e posibil să-i trezeşti interesul.

„Te-ai gândit vreodată să mă ceri în căsătorie?” sau „Mă iubeşti?”

Orice întrebare cu o încărcătură atât de romantică pe care i-o pui fără ca el să îţi fi bătut un apropo în prealabil, îi inhibă instinctele sexuale, pentru că se gândeşte că îţi face o confirmare, făcând sex cu tine.

„Mă simt grasă!” sau „Îmi stă părul aiurea!”

Atunci când tu îţi afişezi complexele, îl descurajezi, pentru că el ar vrea să te vadă că te simţi bine în pielea ta. Atracţia bărbaţilor faţă de iubitele lor nu se măsoară în cât de bine sau rău le stă părul. În schimb, are o importanţă covârşitoare dispoziţia ta. Când tu nu te simţi sexy îi tai şi lui cheful de nebunii.

Reproşuri de genul „Tu niciodată…”

Adrian spune că certurile din cuplu întotdeauna îi influenţează apetitul sexual. Atunci când iubita e pusă pe ceartă şi încep reproşurile, e clar că nu va avea chef de sex, decât după ce se liniştesc apele.

„Cum îl cheamă pe prietenul tău?”

Pentru Cosmin este cel puţin ciudat atunci când iubita lui îşi arată interesul faţă de amicii lui. Nu trebuie nici măcar să-i pui iubitului întrebări mai picante. Orice curiozitate banală îi va trezi suspiciuni şi îi va adormi libidoul.

” Weekend-ul ăsta aş vrea să mergem la ai mei.”

Bărbaţii asociază planurile cu familia, automat, cu o perioadă de abstinenţă.

„Să vezi ce mi s-a întâmplat la muncă…”

Atunci când aud această replică în fiecare seara, iar continuarea este mereu una negativă, dispoziţia lor se modifică în consecinţă. Văzând că tu nu poţi lăsa problemele la muncă pentru o seară frumoasă în doi, nici iubitul tău nu va mai fi dispus să încerce să te binedispună la infinit.

Clasica… „Cred că mi-a venit.”

În viziunea bărbaţilor intervievaţi această replică le dă un fior rece din care nu mulţi îşi revin.

Citeşte şi 10 replici de evitat în timpul sexului!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro