Relaţii: Top 5 ucigaşi ai vieţii de cuplu

De Sandra S., pe

Motivele pentru care aţi început o relaţie în primul rând nu sunt neapărat şi aceleaşi care vă ţin împreună, însă lucrurile care pot duce la destrămarea relaţiei sunt cam aceiaşi în fiecare caz. Iată care sunt cinci dintre cei mai des-întâlniţi „ucigaşi” ai relaţiilor:
Gelozia
Potrivit psihologilor, gelozia este o ameninţare pentru legătura ta cu persoana iubită, pe care o poţi simţi ca anxietate sau teamă că cineva poate şi te va înlocui. Frica de abandon este cea mai comună problemă din lume şi poate distruge relaţii şi indivizi. Gelozia este distructivă şi îţi pune în pericol relaţia dacă nu reuşeşti să îţi dai seama ce se întâmplă cu tine sau de energia toxică pe care o perpetuează.
Lipsa onestităţii
Se poate manifesta sub mai multe forme într-o relaţie de cuplu: minciuni, infidelitate sau chiar mascarea sentimentelor adevărate faţă de partener. Chiar dacă ai cele mai bune intenţii care să-ţi justifice minciunile, atunci când începi să nu mai fi sinceră cu iubitul tău, relaţia nu poate avea un final fericit. Orice relaţie ar trebui construită pe încredere şi nu există o cale mai rapidă de a o distruge decât evitarea adevărului. Dacă deja ţi-ai făcut un obicei în a-ţi minţi partenerul, întreabă-te de ce ai început să faci asta şi dacă îţi dai seama că minciunile sunt cele care îţi fac relaţia să meargă, este momentul să îţi reevaluezi relaţia.
Furia
Agresivitatea, faptul că te superi din orice şi te aprinzi repede, indignarea, acuzele pe care i le aduci, certurile fără sens, insultele şi abuzul emoţional, toate ţin de furia pe care nu ştii să o exprimi şi o reprimi până începe să iasă la suprafaţă în aceste moduri…

Citeşte continuarea pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!