Relaţii: 6 semne care îţi spun că e cazul să vă despărţiţi

De Adina Radu, pe

În orice relaţie există zile bune şi zile proaste, dar când cele rele au început să se adune ca într-un sac fără fund, ar trebui să analizezi relaţia şi să iei decizia necesară. Există semne care îţi arată că viitorul nu este atât de roz pe cât ţi-ai dori şi pe care ar trebui să le iei în considerare.

Eşti mai mult supărată decât fericită

O relaţie sănătoasă şi fericită te face să te simţi bine. Desigur, cum spuneam şi mai sus, există şi zile rele în relaţiile bune, dar dacă te simţi rău mai mult decât te simţi bine poate relaţia în care te afli nu este potrivită pentru tine.

Ce iubeai înainte acum te enervează

De obicei persoanele diferite se atrag şi la început pot avea o relaţie foarte bună şi pasională. Însă în timp lucrurile se schimbă şi toate chestiile mărunte care te-au atras la el la început acum încep să te scoată din sărite. Dacă personalităţile diferite devin o sursă constantă de conflict e cazul să te întrebi încotro vă îndreptaţi şi dacă nu cumva este momentul să vă separaţi.

Aveţi aceleaşi certuri mereu

Într-o relaţie sănătoasă conflictele se rezolvă şi partenerii devin mai conectaţi, însă certurile recurente pe acelaşi subiect este un semn clar că nu reuşiţi să vă rezolvaţi problemele, pentru că nu reuşiţi să fiţi pe aceeaşi lungime de undă.
Relaţii: 6 semne care îţi spun că e cazul să vă despărţiţi

Ai început să te uiţi după alţi bărbaţi

Când ţii la un bărbat cu adevărat, ai ochi doar pentru el – e ca şi cum alţii nu mai există pentru tine. Dar dacă eşti într-o relaţie serioasă şi totuşi alţii îţi atrag atenţia, pune-ţi câteva întrebări.

Nu mai faceţi sex

La începutul unei relaţii partenerii fac sex des şi cât de mult, însă pe parcurs pasiunea se stinge. Dacă nu reuşiţi să ţineţi flacăra aprinsă şi chiar ajungeţi să nu mai faceţi sex deloc, este un semal de alarmă pentru amândoi. Mai merită să continuaţi relaţia?

Vă ascundeţi lucruri

Baza oricărei relaţii funcţionale este încrederea. Asta înseamnă că puteţi discuta liber unul cu celălalt, chiar şi când vine vorba de detalii intime. Când începeţi să ţineţi secrete, să vă ascundeţi lucruri, încrederea începe să dispară şi dacă nu mai aveţi încredere în voi şi în relaţie, ce rost ar mai avea să rămâneţi împreună?
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!