Punctul G: localizare şi poziţii sexuale

De Stela Moisescu, pe Ultimul update Joi, 01 iunie 2017, 14:36

Orice femeie are un punct G, dar nu multe îl găsesc şi se bucură de senzaţiile intense oferite de stimularea lui. Nu ai cum să îl localizezi decât dacă eşti foarte…
… excitată şi nu vei beneficia de orgasmele intense pe care ţi le poate oferi decât dacă ştii cum să îl stimulezi.

Cum localizezi punctul G şi descoperi plăcerea

Punctul G este localizat pe peretele frontal al vaginului, în spatele osului pubian. Profunzimea la care îl găseşti diferă de la femeie la femeie, aşa că, pentru a-l găsi, e important să cercetezi zona dintre osul pubian şi cervix. Nu porni căutările fără să fii excitată.

În această stare punctul G nu este sesizabil la atingere. În momentul în care eşti foarte excitată se umflă şi îşi dublează diametrul, aşa că îl poţi simţi prin atingere. Dar cum îl simţi? Femeile se referă la el ca la o zonă distinctă a vaginului, de textura unui burete şi de mărimea unui bob de fasole.

Cel mai sigur mod de a-l găsi este să îl rogi pe iubitul tău să înceapă o partidă de sex oral. Când te simţi aproape de orgasm, introdu un deget în vagin, pe peretele amintit. Explorează punctul G şi observă ce senzaţii îţi oferă atingerea lui.

Poziţiile sexuale în care punctul G este stimulat

Poţi să beneficiezi de senzaţiile intense şi dacă folosiţi poziţii sexuale care stimulează punctul G. Începe partida de sex după ce ai localizat cu degetul punctul G şi alege următoarele poziţii, pentru ca orgasmul să vină garantat şi mult mai intens.

Cea mai bună poziţie pentru stimularea punctului G este doggie style. Contactul cu peretele vaginal frontal este maxim. Pentru o stimulare maximă a punctului G, încordează-ţi coapsele şi controlează tu unghiul şi ritmul penetrării. În timp ce te îndepărtezi de bazinul iubitului în timpul penetrării, încordează-te şi arcuieşte-ţi spatele, realizând mişcarea cât mai lent. Astfel, favorizezi stimularea punctului G.

Cât despre poziţionare, poţi încerca varianta clasică sau cea în care staţi pe podea, iar tu te sprijini cu mâinile de pat. În al doilea caz, în timpul penetrării pe care o controlează iubitul, bazinul tău va atinge patul, aşa că există o presiune mai mare. La fel, dacă vă aşezaţi pe pat şi staţi amândoi pe burtă, el deasupra ta, peretele frontal va fi foarte intens stimulat.

O altă poziţie în care stimulezi punctul G este cea în care stai deasupra lui. Încearcă poziţia clasică, având grijă să te mişti de sus în jos, aplecându-te uşor pe spate. Penisul său va apăsa practic peretele tău frontal, pentru că nu e obişnuit să stea în acel unghi. Poţi încerca schema şi invers, stând deasupra, dar cu spatele la el. În această situaţie îi acomodezi mai bine poziţia penisului, dar presiunea nu mai este la fel de mare.

Puteţi încerca şi o poziţie mai intimă, în care staţi faţă în faţă şi vă uitaţi unul în ochii celuilalt. El stă în şezut, cu picioarele întinse, iar tu te aşezi în poala sa cu picioarele pe braţele sale, pe care le-a îndoit la 90 de grade, ţinându-şi palmele pe mijlocul tău. Te apleci uşor pe spate şi te sprijini în mâinile pe care le ţii între picioarele sale.

O altă poziţie în care stimulezi punctul G este poziţia linguriţă. Staţi aşezaţi pe o parte, tu cu spatele la el. Lasă-l să vină cu genunchii îndoiţi, între picioarele tale îndoite la acelaşi grad, pentru a maximiza atingerea punctului G.

Deşi nu este în fruntea poziţiilor care favorizează stimularea punctului G, poţi încerca şi poziţia misionarului, dar cu câteva modificări. Ridică picioarele pe umerii lui şi aşează-ţi o pernă sub posterior, în timp ce iubitul tău stă în genunchi. O altă variantă este ca el să îşi lase din greutatea sa pe bazinul tău, iar presiunea va permite un contact mai intens cu peretele vaginal frontal şi cu punctul G.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!