Vrei mai mult sex? Urmează cu iubitul tău un program în 10 paşi!

De Raluca Cristea, pe

Sexul ne relaxează, ne face să ne simţim bine în pielea noastră şi chiar ne dă senzaţia că suntem învingătoare. Dar ce faci când sexul este prea puţin?

Urmezi un program în 10 paşi pentru mai mult sex, pe care trebuie să-l respecţi împreună cu iubitul tău!

Vă treziţi la ora pentru sex

 Tot ce pot să-ţi spun este că între orele 7 si 8:30 te bucuri de cea mai mare concentraţie hormonală şi implicit, de plăcere sexuală mai mare. Ce aveţi de făcut? Să faceţi un morning quickie înainte să plecaţi la serviciu!

Organizaţi-vă eficient!

Partidele lungi de sex dar şi cele quickie au farmecul lor, însa soluţia de mijloc este cea mai bună! Pentru sex din ce în ce mai bun, alternaţi durata partidelor de sex. Când aveţi chef de sex pasional, furat pe fugă, alegeţi quickie. Când vreţi să vă răsfăţaţi atent, alegeţi un preludiu lung. Diversificarea este unul din secretele sexului, mult şi bun!

Jocul partidei de sex a lunii

Timp de o lună, la fiecare partidă de sex încercaţi un singur lucru nou, indiferent că este vorba de o poziţie sexuală, un joc erotic sau o jucărie sexuală. Alegeţi noutăţile care v-au plăcut cel mai mult şi bucuraţi-vă de partida de sex a lunii, în care includeţi tot ce v-a plăcut în luna respectivă!

Jocul străinilor

Un joc mai rar practicat dar foarte susţinut de psihologi şi sexologi, este acela în care vă comportaţi ca şi cum nu v-aţi cunoaşte. Vă daţi întâlnire într-un restaurant şi începeti să vorbiţi, apoi vă plimbaţi împreună. Intraţi într-un hotel în care n-aţi mai fost şi rezervaţi o cameră peste noapte.

Alegeţi de fiecare dată alt loc

Ţineţi cont ca, de-a lungul unei luni de zile, nu doar să aduceţi o tehnică nouă, aşa cum am spus mai sus, ci şi un loc nou pentru sex! Timp de o lună, nu rataţi următoarele locatii: fotoliul, maşina de spălat, o masă, lângă perete, în baie, în maşină, în lift, în pădure…

Alternaţi poziţiile sexuale

Din nou, diversificarea este cheia succesului! Încercaţi la fiecare partidă de sex o poziţie sexuală nouă. Gândeşte-te din timp la o altă poziţie şi propune-o la sfârşit. În plus, îl poţi uimi schimbând poziţia sexuală fără să opreşti penetrarea. De exemplu, când stai deasupra cu spatele la iubitul tău, te poţi roti uşor în jurul capătului penisului fără să te ridici, ca să stai cu faţa.

Citeşte continuarea pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!