Poziţii sexuale pentru penetrare profundă

De Stela Moisescu pe

Atunci când partida de sex se înfierbântă apare instinctul de contopire cu partenerul, pe care ni-l manifestăm prin mişcări ample şi pasionale. Penetrarea adâncă…
… este maniera în care ne asigurăm că acea contopire este totală. Totuşi, multe femei simt un disconfort când sunt penetrate profund, pentru că penisul bărbatului intră în contact cu cervixul.

Unii sexologi susţin însă că atât bărbaţii, cât şi femeile, sunt genetic programaţi să asociaze satisfacţia sexuală cu penetrarea adâncă.

De aceea, noi îţi propunem şase poziţii sexuale care permit o penetrare adâncă, dar care îţi dau şi libertate de mişcare, astfel încât să găseşti unghiul de penetrare ce îţi oferă numai plăcere!

1. Această poziţie permite o penetrare foarte adâncă şi este o variaţie a poziţiei misionarului, cu bărbatul deasupra. Tu stai întinsă pe spate, cu posteriorul la marginea patului şi picioarele îndepărtate, cu tălpile pe podea. Iubitul tău se apleacă deasupra ta, are şi el tălpile pe podea şi se sprijină cu mâinile de pat. Mai departe, îşi lipeşte şoldurile şi abdomenul de tine, iar tu îţi ridici genunchii în lateralele iubitului tău. Îţi vei putea mişca şoldurile, pentru a regla unghiul penetrării, iar el va putea realiza mişcări rapide şi profunde.

2. O poziţie potrivită pentru o penetrare adâncă porneşte de la poziţia de mai sus. În timp ce bărbatul rămâne în aceeaşi poziţie, tu îţi urci picioarele pe umerii lui, iar el se apleacă cât mai mult, dar fără să te incomodeze pe tine. Astfel, îţi şi ridici uşor fesele de la marginea patului, fapt care maximizează profunzimea penetrării.

O altă variantă de a sta cu picioarele pe umerii lui este cea în care şi iubitul tău stă pe pat, de data aceasta în faţa ta, în şezut, cu gleznele sub fese. Poziţia picioarelor tale este importantă. Întâi îţi duci genunchii la piept, iar mai apoi îţi ridici tălpile, astfel încât ele să se odihnească pe umerii iubitului tău. El trebuie să se aplece peste tine cât mai mult, având grijă să te ţină de zona din spatele genunchilor şi să îţi îndepărteze picioarele.

Citeşte continuarea pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2