Cele mai inedite poziţii sexuale

De Stela Moisescu, pe

De ce să alegi de fiecare dată acele poziţii sexuale comode din care ştii că poţi atinge uşor orgasmul? Ce-ar fi ca data viitoare să aduci cu tine în pat un strop de…
… imaginaţie, aventură şi umor. Ai nevoie de aceste ingrediente pentru a testa poziţiile sexuale de mai jos.

Iată şase poziţii sexuale nonconformiste, care promit să îţi crească adrenalina la cote maxime. Ai curajul să le încerci?

1. Ai la îndemână un birou şi un scaun pe roţi? Improvizează atunci o poziţie riscantă. Iubitul tău se aşează pe scaun şi cu picioarele pe birou.

Mai departe tu stai deasupra lui, cu faţa la el, îţi aşezi genunchii pe marginile scaunului şi te laşi pe spate, astfel încât să te rezemi de picioarele lui. Încercaţi să vă mişcaţi fără ca iubitul tău să îşi ia tălpile de pe birou.

2. O poziţie care te va pune pe tine într-o postură cel puţin ciudată este aceasta: iubitul tău stă culcat pe spate pe un fotoliu, lâsând picioarele şi posteriorul să ajungă la podea.

Mai departe, tu îi ridici picioarele de jos cu ambele mâini şi începi penetrarea, fiind la alegerea ta dacă să stai cu faţa sau cu spatele la iubitul tău. Pentru ca iubitul tău să nu alunece cu spatele de pe fotoliu, se va ţine cu mâinile de lateralele spătarului.

3. Iată o poziţie în care sigur îţi creşte adrenalina pentru că îl domini cum nici nu te aştepţi. Iubitul tău stă pe spate, cu bazinul ridicat, având grijă să se sprijine în tălpi.

Tu te aşezi deasupra lui, cu faţa la el, fără să îţi laşi însă greutatea pe el. Te aşezi la el în poală, ca şi cum ai sta pe scaun, cu picioarele îndoite, pe lângă trupul lui. Mai departe, iubitul tău îşi ridică un picior, pe care tu îl apuci, pentru a avea un punct de sprijin atunci când te mişti în sus şi în jos.

4. O poziţie recomandată, atenţie, doar celor experimentaţi este aceasta: stai pe spate, la marginea patului, cu mâinile pe lângă corp şi ţine-ţi picioarele în sus, la 90 de grade de trunchi.

Iubitul tău stă în faţa ta, în picioare şi se lasă un pic în jos pentru a te apuca, astfel încât să fii cu bazinul la acelaşi nivel cu al lui şi cu picioarele să fii pe umerii lui. Partea riscantă este că te ia de pe pat şi te ţine în această poziţie, practic cu trunchiul paralel cu patul, apucându-te doar de braţe (mai sus de coate), pe care tu trebuie să le ţii drepte şi ferme pe lângă corp.  

5. Dacă aveţi un balansoar trebuie să îl folosiţi în timpul sexului pentru mai multă exaltare. O variantă care sigur vă va incita este cea în care staţi unul peste celălalt, cu genunchii îndoiţi pe balansoar şi braţele pe podea.

Tu vei sta dedesubt, având grijă să îţi rezemi tălpile de spătar şi să îţi ţii coatele îndoite pe podea. Iubitul tău stă deasupra ta şi îţi imită poziţia, cu diferenţa că se sprijină în palme, ca la flotări.

6. Dacă iubitul tău poate să facă podul şi să susţină timp de câteva minute poziţia, de ce să nu te urci deasupra lui? Adrenalina constă în faptul că trebuie să te mişti cu grijă, ca să nu îl dărâmi.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!