5 poziţii sexuale cu care îl domini în pat

De Stela Moisescu, pe

Dominarea sexuală este atât de populară pentru că te incită în plan psihologic, iar reacţiile fizice devin mult mai intense. Aşa că sunt mari şanse ca iubitul tău să îşi dorească…
… în secret să-l domini în pat.

Poziţia „femeia deasupra” este maniera cea mai sigură prin care poţi domina cu succes un bărbat în timpul sexului. Dacă nu vrei să fie o manieră sigură, dar… plictisitoare, îţi propun 5 variaţiuni erotice ale poziţiei, pentru a-l domina cu fantezie.

Atunci când stai deasupra lui nu numai că tu eşti cea care controlează acţiunea, dar ai şanse maxime de stimulare a punctului G şi a clitorisului. Simţindu-te atât de bine, vei fi mult mai decisă şi convingătoare în timp ce îl domini.

Poziţia „femeia deasupra” are de fapt o infinitate de variante. Te poţi apleca oricât spre iubitul tău sau te poţi lăsa pe spate, modificând unghiul de penetrare după bunul tău plac. Totodată, poţi sta cu faţa sau cu spatele la iubitul tău, timp în care te mişti vertical, circular sau orizontal. Aşadar, o mulţime de combinaţii îţi stau la dispoziţie.

Iată cinci dintre cele mai incitante poziţii sexuale cu care îl domini în pat!

1. Iubitul tău stă aşezat pe spate cu picioarele îndoite. Tu te aşezi cu spatele la el şi cu pieptul pe genunchii săi. Penetrarea se face din spate, în timp ce tu te ţii cu mâinile de tibiile sale şi te mişti după bunul tău plac.

2. O poziţie „cu atitudine” este şi cea în care el stă în şezut la marginea patului, cu gambele lipite de înălţimea patului, lăsând vârful degetelor să atingă podeaua. Tu te aşezi în poala sa, cu spatele la el, ţinând picioarele îndoite pe lângă coapsele lui exterioare. Mai departe, nu trebuie decât să te laşi pe spate până îi atingi pieptul. Pentru un plus de efect, atunci când controlezi ritmul şi profunzimea penetrării, te poţi ţine cu mâinile de glezne.

3. Iubitul tău stă aşezat pe spate cu picioarele întinse. Tu vei stai într-o poziţie confortabilă, cu spatele la el şi cu picioarele îndoite pe lângă corpul lui. Mai departe, nu trebuie decât să te apleci uşor pe spate şi să te sprijini în mâini. Această poziţie îţi permite să înteţeşti oricât ritmul penetrării. 

4. Iubitul tău stă aşezat pe spate cu picioarele îndoite şi îndepărtate. Tu vei stai cu faţa la el şi cu mijlocul sprijinit pe coapsele lui interioare, ţinând tălpile orientate spre umerii lui şi genunchii îndoiţi. Mâinile le aşezi între picioarele lui îndepărtate, sprijinindu-le în podea. Astfel, ai suport şi în palme şi în tălpi, aşa că poţi modifica după pofta inimii mişcările şi adâncimea penetrării.

5.
Dacă patul vostru are o tăblie rezistentă o poţi folosi pentru a-l domina pe iubitul tău. În timp ce el stă aşezat pe spate şi te ţine de muşchii fesieri, tu stai cu faţa la el, apucând cu ambele mâini tăblia patului. Aşează şi tălpile pe suprafaţa patului, pe lângă şoldurile lui. Astfel, ai două puncte de sprijin, patul şi tăblia, care te ajută să-l domini cu succes.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!