Poziţii sexuale ce nu necesită efort

De Stela Moisescu, pe

Adesea, plăcerea în dormitor depinde de condiţia fizică. Iată care sunt acele poziţii de sex care îţi oferă plăcere maximă, fără să te extenueze când ţi-e lumea mai dragă.

Femeia deasupra

Majoritatea sexologilor recomandă această poziţie unei femei care ajunge cu greu la orgasm sau care are un anumit disconfort în timpul actului sexual.

Motivul este simplu. Când eşti deasupra tu ţii frâiele şi decizi care este ritmul şi profunzimea penetrării. Sentimentul de putere, datorat faptului că tu controlezi acţiunea, este un adevărat afrodisiac pentru multe femei.

Încercaţi această poziţie în mai multe moduri: te apleci peste el pentru mai multă intimitate, stai dreaptă şi te bucuri de act aşa cum îţi place ţie sau te întorci cu spatele la el, imagine adorată de mulţi dintre bărbaţi.

În ceea ce priveşte confortul, roagă-l pe partenerul tău să te ridice uşor de coapse în timpul actului. Mai puteţi încerca această poziţie pe scaun sau canapea, unde tu te poţi sprijini cu mâinile de spătar.

Poziţia misionarului

Această poziţie este incredibil de incitantă şi comodă în acelaşi timp. Nu degeaba este cea mai populară în topurile de poziţii sexuale. Ea devine incitantă cu ajutorul unor artificii: îţi poţi aşeza picioarele pe umerii lui sau îţi poţi ridica uşor bazinul în timp ce îi cuprinzi cu picioarele talia. În această poziţie, pregăteşte-te să fii dominată!

Pe masa din bucătărie

… sau pe orice suprafaţă  în care el te poate penetra cu uşurinţă stând în picioare. Poziţia este comodă pentru amândoi şi extrem de incitantă. Din nou, îţi poţi aşeza picioarele în moduri diferite, astfel încât să măreşti senzaţia de plăcere- le poţi îndepărta, le poţi ridica sau le poţi încrucişa în jurul lui. Această poziţie favorizează o penetrare adâncă fără efort, iar punctul G este mai uşor de stimulat.

Linguriţă

Acestă poziţie  este perfectă pentru o dimineaţă leneşă în care doriţi să va atingeţi. El te poate cuprinde cu braţele lipindu-se de spatele tău. Poziţia permite stimularea clitorisului partenerei şi atingerea sânilor, aşa că vei ajunge mai uşor la orgasm.

Doggy style

Este poziţia preferată a bărbaţilor, dar şi femeile o adoră, mai ales atunci când partenerul se apleacă uşor deasupra ei şi îi atinge clitorisul şi sânii. Poziţia nu necesită mult efort din partea vreunuia dintre voi.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro