7 poziţii sexuale care vă apropie emoţional

De Stela Moisescu, pe

Sexul nu este doar o cursă până la orgasm. Priviri pătimaşe, săruturi, atingeri, şoapte fierbinţi… sexul care vă angajează toate simţurile tinde să vă apropie şi emoţional,…
… nu doar fizic.

Iată care sunt poziţiile sexuale din care vă puteţi dezmierda unul pe altul şi care vă apropie în plan emoţional!

1. Data viitoare când stai deasupra lui, apleacă-te cu totul peste el, ia-i mâinile între ale tale şi aşează-i-le pe obrazii tăi, în timp ce îţi lipeşti fruntea de a lui. Gestul creşte intimitatea dintre voi. Mai departe, mişcaţi-vă uşor doar şoldurile şi uniţi-vă buzele într-un sărut.

2. O variantă a poziţiei misionarului care promite să vă apropie emoţional este cea în care iubitul îşi lasă greutatea corpului peste trupul tău şi îţi cuprinde picioarele, prinzându-le între ale lui, având grijă să le strângă uşor în timp ce te penetrează. Conexiunea este maximă.

3. O altă variantă a poziţiei misionarului ce promite să crească intimitatea dintre voi este cea în care iubitul tău se sprijină în mâini, iar tu îţi ţii picioarele la piept. El va apăsa cu pieptul peste picioarele tale, care funcţionează ca o barieră pe care încercaţi să o dărâmaţi. Ulterior îţi poţi încolăci picioarele în jurul iubitului tău.

4. O poziţie foarte romantică şi pasională este cea în care iubitul tău stă în picioare, iar tu te agăţi cu braţele de gâtul lui şi îţi înfăşori picioarele în jurul lui. Iubitul tău te ţine de posterior şi te lipeşte cu spatele de un perete pentru a începe penetrarea. Poziţiţia vă permite să vă sărutaţi şi să vă îmbrăţişaţi pătimaş.

5. Poziţia linguriţă este iarăşi inspirată, chiar dacă nu există contact vizual, căci staţi pe o parte, tu cu spatele la el. Modul în care el îşi mulează trupul pe al tău, îi simţi răsuflarea pe gât şi te atinge pe tot corpul te va face să pluteşti în al nouălea cer. Nu ezită să te întorci pentru a-i şopti în ureche cât de bine te face să te simţi!

6. O altă poziţie care vă apropie emoţional este cea în care iubitul tău stă pe un scaun, iar tu deasupra lui, preluând comanda. Din această poziţie, te uiţi adânc în ochii lui, îl săruţi şi îl atingi în timp ce controlezi profunzimea şi rapiditatea penetrării. Încearcă şi varianta în care iubitul tău stă pe pat, cu picioarele încrucişate, iar tu deasupra lui. În acest caz mişcările vor fi mai senzuale, căci nu te vei mai sprijini cu tălpile în podea.

7. Încearcă o poziţie în care nu vă puteţi mişca mult, nu vă puteţi atinge, dar contactul vizual este maxim. Iubitul tău stă în şezut, uşor aplecat pe spate, sprijinindu-se cu mâinile pe pat. Tu te aşezi deasupra lui, cu faţa la el şi te apleci şi tu pe spate, sprijinindu-te în mâini. Amândoi contribuiţi la mişcări şi găsirea unui echilibru în această poziţie, comunicând doar din priviri, vă va apropia emoţional.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!