5 poziţii sexuale care nu te dezamăgesc niciodată

De Raluca Cristea, pe

Sunt anumite poziţii sexuale care nu se demodează niciodată, care îţi aduc mereu partide de sex bun, orgasm, plăcere şi contact vizual direct.

În primul rând, trebuie să nu uiţi cele mai cunoscute poziţii sexuale care şi-au dovedit măiestria de-a lungul timpului. Ţi le reamintesc dar nu şi descriu, pentru că le ştii cu siguranţă destul de bine. Este vorba despre poziţiile Misionarul, Linguriţa, Doggy style, Dans în poală şi 69.

Descrierile le-am păstrat pentru alte 5 poziţii sexuale pe care s-ar putea să nu le cunoşti foarte bine după nume, pe care le-ai subestimat până acum sau le-ai încercat într-o formă apropiată celei pe care o să o vezi descrisă mai jos.

Poziţia Arcul

Pe pat, partenerul stă în genunchi între picioarele tale şi te penetrează. Pentru un plus de confort, pune-ţi sub gât o pernă moale. Este o poziţie sexuală care tonifiază muşchii coapselor şi fesierii – când faci mişcările de înainte şi înapoi, dar şi când iubitul te penetrează adânc şi iţi loveşte fesele cu bazinul. Nu doar că ajungi la orgasm intens dar poţi să şi extinzi poziţia ducând-o la cunnilingus. Partenerul rămâne în genunchi dar se lasă în jos cu fesele lipite de călcâie şi îţi ridică bazinul.

Poziţia Fluturele

Te întinzi pe spate la marginea patului sau a canapelei deschise, cu picioarele desfăcute. Partenerul se aşează în faţa ta, în genunchi, şi te penetrează. Este o poziţie sexuală cu unghi de penetrare foarte bun şi posturi relaxate pentru amândoi. În plus, dacă el este inspirat, îţi poate stimula clitorisul şi sfârcurile. Cel mai incitant este să vă priviţi direct în ochi şi să folosiţi dirty talk (limbaj murdar).

Poziţia Cowgirl

Iubitul tău stă întins pe spate cu picioarele flexate, tu te aşezi deasupra, cu faţa sau cu spatele la el şi te sprijini în genunchii lui, care ar trebui sa îţi ajungă la nivelul sânilor sau abdomenului. Nu doar că tu conduci partida de sex, dar ajungi mereu la orgasm. Poţi să ajungi şi la sex oral, chiar deepthroat, dacă stai cu faţa spre el, te ridici şi te laşi în jos.

Multiplele beneficii ale poziţiei Cowgirl se încheie cu posibilitatea unui 69 veritabil dacă stai cu spatele, te ridici, te laşi în jos şi îţi întinzi picioarele.

Poziţia Picamerul

Păstrează poziţia asta printre preferatele tale şi n-o să regreţi. Penetrarea este profundă, atingi repede orgasmul, poţi să impui şi tu ritmul cu tălpile pe fesele lui. Tu trebuie să stai întinsă pe spate, el se aşează deasupra ta şi iţi încolăceşti picioarele pe spatele lui. Este perfectă pentru sex sălbatic.

Poziţia Maestrei

O poziţie sexuală potrivită la orice vârstă şi cu oricâtă experienţă sexuală. În plus, este o poziţie foarte intimă, chiar potrivită pentru sex în timpul iernii. Pe ceva confortabil şi cu spătar (canapea, fotoliu, etc.) iubitul tău se aşează ca pe un scaun iar tut e aşezi în poala lui, cu faţa la el. Ai liber la mişcări şi ritm şi, dacă poziţia devine inconfortabilă pentru tine, te poţi întoarce cu spatele şi iniţiezi poziţia Dans în poală.

Ţie care ţi se pare cea mai bună poziţie?

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!