5 poziţii sexuale care nu le plac bărbaţilor

De Stela Moisescu, pe

Printre doamne şi domnişoare circulă vorba că bărbaţii ar face sex oriunde şi oricum. Totuşi, există anumite poziţii sexuale care nu sunt pe placul lor din diverse motive:…
… îi obosesc prea tare, îi complexează sau îi plictisesc.

Află care sunt cele cinci poziţii sexuale care nu le plac bărbaţilor, precum şi motivele lor!

1. Femeia deasupra

Există o discrepanţă între ce vrem noi când stăm deasupra lor şi ce vor ei. În timp ce tu îţi unduieşti şoldurile, astfel încât clitorisul să fie în contact direct şi permanent cu pelvisul iubitului, el nu simte mare lucru. Aşadar, nu mulţi bărbaţi se dau în vânt după poziţia în care femeia stă deasupra şi aplecată în faţă, mişcându-se uşor înainte şi înapoi.

Ce ar prefera reprezentanţii sexului masculin? Să te aşezi pe tălpi şi să ţii spatele drept, pentru a te putea mişca mai repede, sus-jos. În cazul în care nu ai o condiţie fizică bună, le-ar conveni să îi laşi pe ei să îţi ghideze şoldurile, chiar dacă tu eşti cea care stă în poziţia dominantă.

2. Poziţia misionarului

Nici poziţia clasică a misionarului, cea în care stai cu picioarele depărtate şi tălpile pe pat nu este pe gustul bărbaţilor. Motivul? Poziţia nu merită osteneala.

Dacă este mai lat în şolduri decât tine, penetrarea oricum nu va fi foarte adâncă. Plus că din această poziţie vaginul tău tinde să stea în forma cea mai „relaxată”, aşa cum îl percep ei. Mai mult, poziţia presupune şi un efort susţinut din partea lor, fără să aibă mare putere de a ghida direcţia penetrării (tu eşti cea care îşi mişcă după cum vrea şoldurile, chiar dacă el este deasupra ta).

De aceea, mulţi preferă ca femeia să urce picioarele pe umerii lor. În acest fel, nu numai că pereţii vaginului se îngustează şi plăcerea creşte, dar bărbatul se poate mişca mai liber, apucând picioarele partenerei. Această variantă presupune şi mai puţin efort fizic.

3. Pe o parte, dar faţă în faţă

Trebuie să recunoaştem că să staţi pe o parte, dar faţă în faţă este comod şi romantic în acelaşi timp. Totuşi, penetrarea nu poate fi realizată decât lent şi superficial, astfel că nu mulţi bărbaţi pot atinge orgasmul mişcându-se aşa.

4.  În picioare, cu spatele la el

O poziţie pe care bărbaţii o ocolesc este cea în care stai în picioare, uşor aplecată în faţă, iar el te penetrează din spate. Dacă bărbatul nu este suficient de înalt, îi va fi imposibil să găsească un unghi de penetrare, fără ca partenera să îşi flexeze ea picioarele, lucru care poate fi destul de jenant pentru orgoliul lui. În plus, chiar dacă există potrivire de înălţime, cu o partenera mai firavă poate avea impresia că „o dărâmă” la o penetrare mai în forţă.

5. În şezut, la el în braţe

O altă poziţie care le displace bărbaţilor este cea în care stau în şezut şi partenera deasupra. Deşi vă puteţi privi în ochi, strânge în braţe şi săruta, mai jos de talie nu se petrec senzaţii deosebite. În braţele lui nu ai libertate de mişcare, aşa că el rămâne captiv, fără o penetrare foarte amplă, lucru care nu îi produce o mare plăcere.

Iată care sunt poziţiile sexuale care nu le plac femeilor!


Foto:
Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!