Poziţii sexuale care duc la sex oral

De Raluca Cristea, pe

Ca să variaţi viaţa sexuală, faceţi sex oral în timpul partidei de sex, nu neapărat în timpul preludiului. Mai exact…

… încercaţi poziţii sexuale care duc la sex oral!

Mai jos ai 4 poziţii sexuale uşor de pus în practică, două care duc la sex oral făcut lui (chiar deepthroat) şi două care duc la sex oral făcut ţie (cunnilingus).

Poziţiile pentru sex oral făcut EI

Poziţia Arcul

O poziţie sexuală care îţi aminteşte de orele de educaţie fizică. Te întinzi, te sprijini pe umeri şi ridici bazinul, cu picioarele depărtate. Partenerul stă în genunchi între picioarele tale şi te penetrează. Pentru un plus de confort, pune-ţi sub gât o pernă moale.

Cum ajungi la cunnilingus? Partenerul rămâne în genunchi dar se lasă în jos, cu fesele lipite de călcâie. Îţi ridică bazinul şi îţi aduce un munte de plăcere orală.

Poziţia Podului

Tu stai pe pat, sprijinindu-te în mâini şi tălpi ca şi cum ai fi o masă cu patru picioare, dar cu picioarele depărtate. Partenerul, în genunchi, te penetrează şi alternaţi mişcările lui cu mişcările tale. Intensifici penetrarea dacă strângi fesele şi muşchii vaginali.

Cum ajungi la cunnilingus? La fel ca şi în poziţia Arcul, partenerul se lasă în jos, dar de data asta nu de tot, îţi ridică bazinul şi îţi susţine şoldurile cu mâinile.

Poziţiile pentru sex oral făcut LUI

Poziţia Îngenunchiere

O poziţie sexuală potrivită chiar şi unui cuplu începător. Datorită acestei poziţii, atenţia iubitului tău va fi atrasă către buze, sâni şi şolduri, pe acestea din urmă „folosindu-le” pentru a stabili ritmul. În plus, poţi atinge uşor orgasmul, în funcţie de unghiul de penetrare şi de intensitatea mişcărilor. Partenerul se aşează pe canapea în poziţia „şezând”, iar tu te aşezi deasupra lui, faţă în faţă.

De ce este o poziţie bună pentru blowjob sau deepthroat? Pentru că imediat ce te ridici, dacă el nu iniţiază nicio mişcare, primul tău impuls este să îi stimulezi zona intimă.

Poziţia Femeia Cowboy

El stă întins pe spate cu picioarele flexate, tu te aşezi deasupra, cu faţa sau cu spatele la el şi te sprijini în genunchii lui, care ar trebui sa îţi ajungă la nivelul sănilor sau abdomenului.

Cum ajungi la blowjob sau deepthroat?  Dacă stai cu faţa la el, te ridici şi te laşi în jos. Dacă stai cu spatele, te ridici, te laşi în jos,el îţi întinde picioarele şi iniţiaţi poziţia 69.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!